| |

9 habitacions infantils vintage neutres

totnens-habitacions-infantils-vintage-ocre1veure font original

Avui us hem portat 10 habitacions infantils vintage en tonalitats ocres i torrades. Es tracte, principalment, d’habitacions infantils neutres on es barregen sense problemes elements i complements actuals amb els objectes retros i antics provinents de mobiliari vell en desús que teníem per casa o dels que podem comprar en fires o encants. Un cop ben nets, pintats o envernissats els hi podem canviar la seva funcionalitat i adaptar-los tant a l’espai com a les necessitats decoratives i funcionals del dormitori.

Mobiliari reciclat que combina amb mobles auxiliars i complements moderns o amb mobiliari actual amb aires retros: llits infantils vintage, bressols vintage, armaris, cadires infantils antigues, taules, baguls… La decoració vintage és molt variada, podem trobar habitacions infantils vintage plenes de color amb objectes i materials diversos, habitacions vintage en gris o com és el cas d’aquest post habitacions infantils vintage en el color natural de la fusta.

Els complements decoratius vintage formen part de l’encant de l’ambient i són igual d’importants que el mobiliari. Làmines infantils vintage, fotos antigues, dissenys especials de papers pintats vinatge, estanteries antigues, garlandes en tons torrats o vinagre, llums…  us serviran per omplir i decorar les parets de l’habitació dels nens. Joguines i nines  antigues, maletes vintage, caixes reciclades per guardar les joguines,

totnens-habitacions-infantils-vintage-ocre3veure font original

Reciclar mobiliari antic com una taula o unes cadires antigues, incorporar maletes velles per guardar les joguines o reutilitzar unes tauletes de nit per canviar-los-hi la seva funcionalitat tot convertint-les en una cuineta vinatge.

totnens-habitacions-infantils-vintage-ocre2A vegades no fan falta massa elements per donar un toc vintage a l’ambient de l’habitació infantil, un llit, una cadira vella envernissada combinat amb elements de vimet, una estanteria antiga o una paperera vinatge en groc.

totnens-habitacions-infantils-vintage-ocre7

En aquest cas, per exemple, el focus decoratiu de l’habitació esta repartir entre el modern bressol Saba de color de fusta natural i la col·lecció de joguines vintage del terra o l’estanteria. És un cas de decoració moderna però amb reminiscències vintage.

totnens-habitacions-infantils-vintage-ocre8veure font original
totnens-habitacions-infantils-vintage-ocre9veure font original

totnens-habitacions-infantils-vintage-ocre6

Mobiliari en color fusta natural o torrat per acompanyar un bressol de vímet, novament s’incorporen tant detalls decoratius moderns com antics.

Murals i papers pintats vinatge per l’habitació del nadó

totnens-habitacions-infantils-vintage-ocre4

Una manera de crear un ambient vinatge és la d’obtar per decorar les parets amb paper pintat o un mural amb dissenys vinatge. Aquest mapamundi és de la firma Little Hands. Aquí en podeu veure més.

fotos trobades a Pinterest

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat