totnens-deco-catifa-plastica-gunnel1

Avui us portem les catifes plàstiques de la marca sueca Brita Sweden, concretament la seva col·lecció de dissenys geomètrics Gunnel. Es tracte d’una gamma de catifes modernes, actuals i molt atractives que podeu fer servir com a complement decoratiu de l’habitació dels nens però que alhora resulten molt funcionals com a zona de joc perquè el nen no estigui directament a terra.

Les catifes són força resistents amb l’avantatge de que es poden rentar de manera fàcil, tant a mà (amb un drap humit) com a la rentadora (en fred). Són reversibles i les trobareu en una gama de colors molt nòrdics, suaus i elegants que combinen tant en els ambients de l’habitació infantil com en qualsevol estança de la casa  o de l’exterior ja que també les podeu col·locar al balcó, terrat o jardí. Les catifes Gunnel són de plàstic -vinil o borón– trenat amb un tacte força agradable, que recorda, en certs aspectes a la textura de les catifes de ràfia.

Les catifes reversibles de Brita Sweden

totnens-deco-catifa-plastica-gunnel4

totnens-deco-catifa-plastica-gunnel6

La col·lecció geomètrica Gunnel són reversibles i disposa de diferents models, també les trobareu en diferents mides i colors.

Els dissenys de la col·lecció Gunnel de Brita Sweden

totnens-deco-catifa-plastica-gunnel2

totnens-deco-catifa-plastica-gunnel3

totnens-deco-catifa-plastica-gunnel5

Són catifes molt pràctiques i versàtils les podeu posar al menjador, l’habitació dels nens o fins i tot al balcó o terrassa. Colors negre, mostassa, blau, rosa, vermell, verd… amb sanefes de triangles, mig cercles, ratlles… teniu on escollir.

totnens-deco-catifa-plastica-gunnel7

 

+info britas weden

algunes botigues online on trobar-les Bel and Soph, delite, really nice things