baner tram baix

| |

9 habitacions infantils amb detalls taronges

totnens-ambients-habitacio-infantil-taronja5veure font original

Qualsevol color és adequat per decorar l’habitació infantil, només faltaria. En qüestió de gustos, com se sol dir, no hi ha res escrit, o millor dit, podem escriure tants manuals o tractats com persones han d’escollir entre la gamma de colors, dissenys o elements. Així doncs, avui toca el color taronja, un color que pot ser molt potent, fresc, suau i alegre segons el lloc, la tonalitat o l’ús que en fem.

No ens agrada el sexisme enlloc i encara menys en tot el relacionat amb els nens, joguines, colors, roba, jocs o actituds, qualsevol color pot ser igual d’apte per a una nen o una nena, només depèn dels gustos personals de cadascú. El que si és veritat és que hi ha colors que es classifiquen com a neutres, és a dir , que tan els podem trobar en una habitació infantil per a nenes o per a nens. I el taronja forma part d’aquesta llista. Avui us portem detalls en taronja per a l’habitació infantil, parets, vinils, complements, tèxtil… petits o grans complements que aporten color i alegria.

La primera foto correspon a una paret pintada amb pintura de pissarra, una pintura especial que permet als nens dibuixar i pintar amb guixos. El color taronja de la paret és força atractiu i original, trenca l’esquema de la tradicional pissarra verda o negre i li dóna alegria a l’habitació dels nens.

 Mobiliari taronja per l’habitació infantil

totnens-ambients-habitacio-infantil-taronja3veure font original 1, 2
totnens-ambients-habitacio-infantil-taronja6veure font original

Alhora d’escollir el mobiliari de l’habitació dels nens es pot optar, directament, pels mobles de colors, armari, llit, calaixera, mobles auxiliars… en trobareu pràcticament de tots colors, la majoria són modulars i es poden combinar fàcilment. Donen molt de joc decoratiu. L’altre opció és pintar un moble de fusta, ja sigui nou, com en el cas de la primera foto d’un llit d’Ikea, o reciclat, com el cas de la tercera foto. Un armari antic pintat en taronja per una habitació infantil amb aires vintage.

 Parets taronges per l’habitació dels nens

totnens-ambients-habitacio-infnatil-taronja1veure font original
totnens-ambients-habitacio-infantil-taronja2veure font original
totnens-ambients-habitacio-infantil-taronja7veure font original

Les parets admeten tot tipus de decoració i colors. Podeu jugar amb una combinació entre un paper pintat infantil, o vinils decoratius amb parets pintades d’un determinat color. Ens ha agradat molt aquest espectacular vinil infantil de la sabana africana format per una gran silueta taronja, en ell recau tot el pes decoratiu del dormitori, només us caldran uns petits detalls en taronja i prou.

Detalls en taronja per l’habitació infantil

totnens-ambients-habitacio-infantil-taronja4veure font original

Detalls i complements en taronja per donar color a una habitació infantil en blanc. No fan falta massa detalls, un quadre infantil decoratiu, un tamboret en taronja o, com en el foto, un enorme test.

totnens-ambients-habitacio-infantil-taronja8veure font original

Utilitzeu qualsevol element tèxtil per incloure’l en la decoració de l’habitació dels nens, roba de llit en colors i estampats que coordinin amb els colors de l’habitació, coixins decoratius, cortines a joc…

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat