| | | |

Manualitats de natura: creatives peces decoratives fetes amb troncs

totnens-manualitats-branques1

Per aprofitant, encara més, les sortides i excursions que feu a la muntanya amb els nens podeu mirar de recollir troncs o branques per després, un cop a casa, poder fer alguna manualitat de natura amb els nens. Amb les branques es poden fer un munt de coses, des de pintar-les amb sanefes d’estil ètnic o oprofitant les formes pintar serps, animals o personatge, també podeu fer-ne algun tipus de joc, una súper tenda d’indis, decoratives composicions amb llanes o fins i tot originals mini estanteries decoratives per l’habitació dels nens.

Com sempre us hem portat un recull de manualitats per fer amb troncs perquè us puguin servir com a models, mireu de no fer-los massa complicats i adaptar la mida de les branques a les habilitats manipulatives de cada nens.

Jocs fets a partir de trons i branques

totnens-manualitats-branques6Per fer aquest súper tipi on hi puguin entrar els nens necessitareu troncs llargs i amb una mica de consistència. Aquí els han decorat amb llanes de colors simulant una tenda d’indis.

totnens-manualitats-branques4

El joc del Mikado fet amb branques. Sempre podeu pintar alguna de les branques i establir les pròpies normes del joc.

totnens-manualitats-branques11

Fer lletres amb branques per després penjar a l’habitació infantil. Amb les branques també es pot fer una corona de fades o follets, de princeses o prínceps o d’indis.  

Quadres naturistes amb trons i llanes

totnens-manualitats-branques7

Per a qui li agradi les manualitats  naturals més treballades podeu veure com s’ha fet aquest singular quadre de branques i llanes complementats amb fulles, flors i herbes.

totnens-manualitats-branques2

Aprofitant la singularitat de les formes de les branques també es pot teixir originals peces decoratives.

Decorar l’habitació dels nens amb troncs

totnens-manualitats-branques10

totnens-manualitats-branques8

totnens-manualitats-branques9

Us hem portat diferents models de com decorar amb un tronc l’habitació infantil; fent-ne una estanteria per posar-hi els animals, fent un marc amb quatre branques, un singular penjador per la roba o un pràctic i decoratiu penjador pels complements com ara collarets i polseres.  Un toc natural i personal per decorar l’habitació dels nens.

Creatives lletres amb troncs i llana

totnens-manualitats-branques12

En agraden els abecedaris i tot el que tingui a veure amb les lletres. Trieu les branques, lligueu-les segons necessiti la lletra a fer i decoreu-les amb llana o amb cinta washi

Pintem troncs de manera creativa

totnens-manualitats-branques5

Pintar el tronc és una altra de les alternatives, disseny lliure, simulacions ètniques o serps amb la boca oberta.

Com vestir un test amb branques de manera decorativa

totnens-manualitats-branques3

Aquesta manualitat de folrar un pot per decorar el que ha de ser un test és una mica més complicat de fer, sobretot la part de lligar la filera de branquillons. Pot resultar entretingut per als més grans, sobretot si tenen la capacitat de serrar les branques a la mida correcte.

Bona feina !!!

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *