| | |

L’habitació infantil de Stokke, Stokke® Home™

totnens-moblibliari-stokke-home-bressol4

Stokke® Home, és la nova línia de mobles modulars per l’habitació infantil. Mobles versàtils i actuals de disseny escandinau, elegants i de qualitat, de línies rectes i netes amb el gust i la creativitat que la marca ens té acostumats des de sempre.

Es tracte d’un sistema modular que permet que els mobles evolucionin a mesura que el nen es fa gran i canvien les seves necessitats. Podeu tenir una habitació del bebè molt acollidora que després, amb molta facilitat, es pot condicionar com un espai perfecte per l’habitació infantil. Cada peça de la col·lecció Stokke® Home us ofereix la flexibilitat de permetre-us seleccionar i combinar les peces segons les necessitats. Mobles robustos i segurs que resisteixen molt ve el pas del temps i l’activitat a la que estan sotmesos en una habitació per als nens.

 

totnens-moblibliari-stokke-home-bressol5

El mobles de la col·lecció Stokke® Home estan format per un versàtil bressol que es pot reconvertir en un llit infantil, una caseta de joc o un pràctic sofà. Un canviador robust i ampli que funciona com a còmoda o moble auxiliar. La col·lecció la podeu trobar en colors bàsics i perfectament combinables a qualsevol tipus de decoració.

Amb aquest sistema modular podeu triar els components segons les necessitats, no ho heu de comprat-ho tot alhora. Si heu de pensar en les necessitats bàsiques del nadó podeu començar amb el Moisès i la còmoda amb l’accessori del canviador per, en una segona etapa, incorporar el Bressol Stokke® Home™.

totnens-moblibliari-stokke-home-bressol3totnens-moblibliari-stokke-home-bressol1

El llit infantil és el centre de la col·lecció Stokke® Home ™, el podeu personalitzar amb l’elecció de la roba de llit o amb l’estampat que trieu per convertir-lo en una caseta.

L’accessori canviador és un component molt funcional, es pot utilitzar en la part superior de la còmoda, posar sobre el llit de forma segura per canviar al nadó o fer-lo servir sobre un suport de base. Quan el nadó ja no necessita ni el Moisès ni el canviador només heu de girar el canviador, afegir-li les potes del Moisès i reconvertir-lo en una pràctica taula infantil com la de la foto.

totnens-moblibliari-stokke-home-bressol6

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat