Quaderns d\'estiu Castellnou Edicions
| | | | |

Blocs de fusta amb pintura de pissarra per dibuixar

totnens-joguines-peces-pissarra1

Avui us mostrem com fer, a partir de blocs de fusta unes divertides cases, edificis, estacions, tanques, arbres… o el que el nen necessiti per a construir un escenari per a jugar. Com si es tractes d’una maqueta el nen podrà muntar o desmuntar un escenari cada vegada que jugui i podrà fer circular cotxes, trens, vaixells o animals segons amb el joc creatiu que estigui representant. Així, avui pot aparèixer una ciutat, una granja, un bosc, una estació de tren… Blocs de fusta amb pintura de pissarra per jugar.

Un cop triades les peces de fusta que voleu fer servir necessitareu la pintura efecte pissarra. Aquesta pintura és especial, es pot aplicar a diferents superfícies i us deixa l’acabat pissarra perquè després el nen pugui dibuixar amb els guixos. Així, un cop pintades les peces el nen pot dibuixar l’objecte que necessiti per fer aparèixer el seu escenari de joc.

Us hem portat dos models de blocs de fusta pintats amb pintura efecte pissarra. Amb les dues opcions obtindreu el mateix resultat final. Al mercat trobareu diferents tipus de pintura efecte pissarra, en negre però també n’hi ha en altres colors.

Blocs de fusta amb pintura de pissarra per fer edificis

totnens-joguines-peces-pissarra2veure imatge original

Aquesta idea l’hem trobat a Ninomaru i ens ha agradat molt. Qui no té un joc de construcció de peces de fusta de colors a casa? Es tracte de reconvertir les clàssiques peces de construcció de colors i formes diferents en peces de pissarra on el nen pot dibuixar cases o edificis amb tot tipus de detalls. Pot utilitzar una o diferents peces per construir un edifici, una ciutat o una estació de tren.

 

Blocs de fusta amb pintura de pissarra per dibuixar amb guix

totnens-joguines-peces-pissarra4

totnens-joguines-peces-pissarra3veure imatge original

L’objectiu és el mateix que en el model anterior, però en aquest cas s’han fet servir peces grans de fusta. Aquestes peces es poden comprar en qualsevol gran magatzem de bricolatge, n’hi ha que tenen servei de tall i us les poden tallar segons els hi indiqueu. En aquest cas, abans de pintar els blocs assegureu-vos que no tinguin cap petita estella. Sempre és millor que els hi passeu un paper de vidre i els poliu bé abans de pintar.

Un cop pintats el nen pot dibuixar el que necessiti per al seu escenari, en aquest cas, hi ha fet aparèixer una ciutat amb diferents tipus d’edificis.

 

Bona feina i a jugar !!!

+ Fem i Juguem

 

 

 

Save

Save

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat