totnens-deco-peg-it-all1

El Peg-it-all és un taulell multiusos per penjar a la paret. El podeu fer servir per penjar-hi infinitat de coses, com a penja-roba, mini estanteries, com a complement per a la taula d’estudi o per decoració en general. El podeu posar a l’habitació dels nens però també us pot quedar bé a qualsevol lloc de casa, resulta una idea decorativa molt funcional.

El taulell està fet de resistent fusta contraxapada de bedoll i disposa de forats resistents on hi podeu col·locar les clavilles que necessiteu. Podeu triar entre clavilles de colors, més divertides per a l’habitació infantil,  o les triar-les de color natural.

totnens-deco-peg-it-all3

L’avantatge d’aquest tipus de taulell amb forats és que sempre podeu variar la composició dels elements, reordenar els objectes i les clavilles de lloc, afegir-hi clavilles, canviar el seu ús… s’adapten a tot tipus de decoració.

totnens-deco-peg-it-all2

En l’enllaç que us hem deixat veureu que teniu la possibilitat de demanar-los amb cinc opcions diferents, i si això no us va bé també podeu encarregar el vostre taulell a mida. Els taulells els podeu trobar en color blanc o en fusta natural i incorporen accessoris com les mini estanteries.

*botiga online Kreisdesign