|

7 racons especials dins l’habitació infantil

totnens-decoracio-raco-habitacio-infantil1veure font original

L’habitació és l’espai personal dels nens, per això ha de ser confortable, lluminosa i els nens s’hi han de trobar a bé. La decoració és molt important, sobretot quan el nen ja és més gran, ha d’estar en sintonia amb els seus gustos i les seves sensibilitats, ens agradi a nosaltres, o no. Avui, us acostem diferents maneres de crear racons especials i únics per a l’habitació infantils, es tracte d’espais que, ja sigui perquè recorden una petita cabana, estan en un racó o s’hi accedeix de manera singular, els nens els aprecien perquè els han fets seus, són especials, són seus i s’hi troben a gust.

En agrada portar-vos diferents opcions de cada tema que tractem en un post perquè us pugui ser més fàcil de veure, si fos el cas, com podeu adaptar-les a casa. Evidentment, no sempre pot ser una cosa senzilla, l’espai o el cost hi tenen molt a veure.

En la primera foto podem comprovar que aprofitar bé l’espai no vol dir, sempre, omplir-lo fins el sostre. Aquí, s’aprofita la poca alçada per transformar el moble en un pràctic lloc per seure a llegir, a pensar o per fer petar la xarrada amb els amics.

Mini casetes per jugar dins l’habitació infantil

totnens-decoracio-raco-habitacio-infantil15veure font original

Al mercat podeu trobar dissenys de llits en forma de casetes de fusta, no sempre es poden posar a l’habitació dels nens per problemes d’espai. Aquí s’ha aprofitat el racó entre la paret i l’envà per convertir un armari encastat a la paret en una mini caseta de joc, on al terrat s’hi pot posar un llit.

totnens-decoracio-raco-habitacio-infantil14veure font original

 Tot aprofitant el forat de l’escala o el baixant del sostre…

Armaris per amagar-se

totnens-decoracio-raco-habitacio-infantil13veure font original

Aquest armari encastat disposa d’un forat d’accés a l’inferior exclusiu per als nens, convertint l’armari en un amagatall perfecte.

totnens-decoracio-raco-habitacio-infantil16veure font original

Un armari reconvertit en una zona íntima i especial de lectura, fins i tot se li ha posat un llum.

totnens-decoracio-raco-habitacio-infantil12veure font original

Un llit dins l’armari? Es una proposta prou singular, suposa deixar una zona de joc més amplia a l’habitació però també convertir el fet d’anar a dormir en una “aventura” ja que el nen s’ha d’enfilar per accedir a la seva cova. El llit és converteix en el seu espai més personal.

Mobles que creen espais especial dins l’habitació infantil

totnens-decoracio-raco-habitacio-infantil27veure font original

A vegades una simple estructura en forma de caseta, com la de la foto, pot ser suficient per crear un espai exclusiu per al nen. Un espai reservat a la zona de lectura, la zona de joc o la de confidències amb els amics.

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat