| |

3 llums de disseny per l’habitació infantil

totnens-decoracio-llums-disseny6

Entre els complements de l’habitació infantil els llums tenen un pes decoratiu força important. Ningú nega que la funcionalitat d’un llum és precisament il·luminar, però amb un llum de disseny atractiu i funcional, l’habitació dels nens pren un aire més alegre i viu. Avui us portem tres models de llums infantils de disseny. Els dos primers, encara que també tenen la funció fer llum, són bàsicament decoratius, llums d’animals que creen un ambient especial i, gràcies als seus simpàtics dissenys generen empatia entre els més petits.

 

Zzzoolight, llums infantils amb forma d’animals

totnens-decoracio-llums-disseny2

totnens-decoracio-llums-disseny4anar a la web de Zzzoolight

Els llums infantils Zzzoolight són de disseny italià i han estat creats pel dissenyador Ramin Razani per a la firma Officina Crea. Els llums són de polipropilè d’alta densitat, molt resistents als cops i als materials agressius com dissolvents i porten els certificats de qualitat. Es tracte de llums originals i simpàtics en forma d’animals, segurament la més popular és la del gat però també podeu trobar el pingüí, la vaca, l’elefant, l’eriçó… Dins dels llums Zzzoolight destaca la col·lecció mini Zzzoolight en color, amb un cop de mà podeu canviar el color del llum, creant ambients completament diferents a l’habitació infantil.

Els llums infantils d’animals de Gamme Zooo de Gone’s

totnens-decoracio-llums-disseny3

Slider-Zooo-chat-1020x400-960x375-cropanar a la web de Gone’s

De la firma francesa Gone’s en arriba la seva col·lecció de llums infantils en forma d’animals Gammes Zooo. Llums formats per làmines de fusta que es munten sense cap tipus de cola ni cargols, estan  fabricats amb fusta sostenible i fabricat completament a França. Es poden arribar a personalitzar sota comanda, per això millor consultar la seva web.

El llum d’estudi de fusta de Muuto

totnens-decoracio-llums-disseny5

Finalment us hem portat un llum d’estudi de disseny nòrdic de la firma danesa Muuto. Una interpretació moderna i contemporània dels clàssics llums d’estudi de taula més tradicionals. Fabricat amb fusta de pi d’alta qualitat, disposa de diferents cables de colors perquè coordinin amb la decoració i els gustos dels nens. Un llum versàtil que tan el podeu fer servir com a llum d’estudi o com a llum de la tauleta de nit per poder llegir.

 

*botiga online Decoratualma

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *