| | |

Ikea Flisat, la nova línia de mobiliari infantil d’Ikea

totnens-mobles-infantil-ikea-flista3

Us mostrem la nova línia de mobiliari infantil d’Ikea, mobiliari i complements en pi massís i vernís acrílic pigmentat que fàcilment podeu combinar amb qualsevol ambient o estil. La línia Flista d’Ikea, destaca, sobretot per tractar-se de mobles en color de fusta natural que li donen una aparença elegant, càlida i molt agradable i que fugen de les línies de colors llampants als que ens té acostumats la marca sueca.

La singularitat de les peces, pràctiques, funcionals i equipades amb elements que recorden molt a la línia d’una habitació infantil Montessori. Mobiliari a la mida dels nens, pràctics calaixos i estanteries on tenir-ho tot guardat però a la vista, súper bucs de rodes o taules de treball per poder fer manualitats, treballar o jugar còmodament.

Les taules infantils Flisat d’Ikea

totnens-mobles-infantil-ikea-flista5

Escriptori Flisar, es tracte d’una taula robusta de pi massís que funciona com a escriptori infantil, el podeu regular fins a tres alçades. La base de la taula pot estar lleugerament inclinada i a la part inferior hi ha un relleu per evitar que els colors rodolin fins a terra. També li podeu posar, com a accessori, la fusta per el rotllo de papel MÅLA o afegir-li  les caixes TROFAST sota el taulell per poder guardar coses.

totnens-mobles-infantil-ikea-flista1

Taula de jocs Flisat, la característica principal d’aquesta taula infantil de fusta és el fet que la seva superfície es pot obrir, com com podeu veure a la foto, per penjar-hi les caixes TROFAST per guardar els petits jocs o el material de treball. Els tamborets de fusta també són de la mateixa línia de mobiliari infantil.

La caseta de nines Flisat d’Ikea

totnens-mobles-infantil-ikea-flista6

totnens-mobles-infantil-ikea-flista2

La caseta de nines Flisat es pot penjar a la paret o en qualsevol altre espai per poder-la fer servir com a original estanteria o els nens la poden portar a la seva zona de joc.

La llibreria infantil Flisat d’Ikea

totnens-mobles-infantil-ikea-flista7

Amb aquesta llibreria els nens poden tenir els llibres al seu abast, permeten, d’aquesta manera, el contacte visual i tàctil imprescindible per estimular-los a agafar, sempre que ho desitgin, un conte. Un dels avantatges d’aquesta estanteria és que es pot transportar fàcilment i col·locar-la al lloc on el nen més li agrada llegir.

totnens-mobles-infantil-ikea-flista4

La nova col·lecció Flisat d’Ikea es complementa amb accessoris com el buc de rodes, el penjador de boles de colors, els tamborets o l’estanteria fixa per penjar a la paret. Trobareu tota la informació a les novetats d’Ikea.

+info Ikea

via: Pequefelicidad

 

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat