| | | | |

Testos pintats amb mans i peus

totnens-pintem-testos-mans-peus0

Us hem portat una manualitat primaveral per fer amb els nens, testos pintats amb mans i peus. Boniques decoracions tot pintant amb les mans, dits o peus, testos de terra per posar en un racó de casa. Quatre models diferents però que guarden el mateix objectiu de donar color a un test de terra de manera creativa.

 

Testos pintats amb mans i peus

La manualitat es pot complementar fent que els nens facin de jardiners plantant llavors o replantant una planta o flor que el nen haurà de cuidar. Si el nen fa de jardiner procureu escollir llavors de creixement ràpid o plantes de floració. Si voleu que el test conservi la decoració molt més temps procureu no deixar-lo exposat ni al sol directe ni a la pluja ja que faria malbé la pintura.

Una mà d’arc de Sant Martí per decorar un test

totnens-pintem-testos-mans-peus1

totnens-pintem-testos-mans-peus2veure font original

Aquesta mà multicolor és força espectacular, ajudeu al nen a prémer amb força la mà al test perquè es pugui pintar bé totes les línies de colors. Si els nens són petits pinteu vosaltres les ratlles a la mà. La part del cel el nen la pot pintar sense dificultats. Un bonic test decorat amb la mà de l’arc de Sant Martí.

Pintem papallones amb els dits per decorar un test

totnens-pintem-testos-mans-peus3

totnens-pintem-testos-mans-peus4

veure font original

En aquest cas només s’han fet servir els dits per dibuixar i pintar decoratives papallones al test. Us caldrà un retolador permanent per acabar de dibuixar la papallona, cos, antenes i ulls. Podeu fer com en l’exemple i combinar de manera elegant i alternativa els colors.

Mans i dit per decorar un test i dibuixar-ne flors

totnens-pintem-testos-mans-peus8

Testos pintats amb mans i peus amb flors i detalls fets pels nens

totnens-pintem-testos-mans-peus7

veure font original

Un altra manera de decorar un test i omplir-lo de flors pintades es alternant mans i dits. Fer florir un bonic jardí, només caldrà que després amb un pinzell pintar-hi les fulles i els troncs. Decorar testos amb mans i peus pintats amb papallones i flors o altres elements primaverals.

Com fer una papallona amb els peus per decorar un test

totnens-pintem-testos-mans-peus5

totnens-pintem-testos-mans-peus6

veure font original

En aquest cas cal pintar la planta del peu per després decorar el test fent aparèixer una papallona. L’únic que s’ha de tenir en compte és que el test sigui una mica més gran que la llargada del peu.

totnens-pintem-testos-mans-peus9

Aquestes manualitats solen guardar-se com a record per això us aconsellem que en poseu en algun lloc visible o en el cul del test les dades que voleu recordar: data, autor o a qui se li ha regalat.

 

Bona feina !!!

+ manualitats primavera

+ dibuixar i pintar

 

 

 

Entrada similar