| | | | | |

Idees de com decorar l’habitació infantil amb núvols

totnens-deco-habitacions-infantils-nuvols13

En decoració infantil el món animal en totes les seves variants i expressions és segurament l’element decoratiu més recurrent. Des de fa temps, però elements com els núvols, estrelles o elements geomètrics han anat fent-se un forat en decoració i han entrat de ple en el món dels nens. En els post d’avui us mostrarem com els núvols estan presents en tots els complements de decoració infantil, parets, objectes i tèxtils s’omplen núvols suaus i divertits en creacions minimalistes, alegres o vintage.

Hem preparat una selecció d’alguns complements decoratius on els núvols formen part del disseny: il·lustracions en forma de làmines, quadres o vinils decoratius, suaus i moderns coixins de núvols, papers pintats o divertits complements tèxtils ennuvolats. Trobareu una petita representació de marques que inclouen en el seu catàleg núvols, en els enllaços de peu de foto podreu accedir a la web o a la seva botiga online. 

El llum de fusta de la portada és de Ferm Living.

Els complements per la paret amb núvols de Tres xics

totnens-deco-habitacions-infantils-nuvols2anar a tres xics

Entre els complements per decorar les parets de l’habitació dels nens destaquem el disseny minimalista, modern i divertit dels núvols de la marca tres xics. Podeu escollir entre penjadors, estanteries o vinils decoratius i triar colors com groc, verd, negre…

La col·lecció de complements infantils amb núvols de Färg&Form Kids

totnens-deco-habitacions-infantils-nuvols3anar a Färg&Form

Si visiteu la pàgina de Färg & Form descobrireu la seva clàssica col·lecció de núvols. Els han estampat en pràcticament tots els complements decoratius de l’habitació infantil: cortines, roba de llit, pijames i roba per a nens… i en complements com pots i bosses per guardar les joguines o les coses petites.

Els complements amb núvols de Lorena Canals

totnens-deco-habitacions-infantils-nuvols4anar a Lorena Canals

totnens-deco-habitacions-infantils-nuvols8

Lorena Canals és la marca de catifes de qualitat per excel·lència, avui us portem dos complements amb núvols que podeu incloure per la decoració de l’habitació del nadó: un suau i bonic coix en forma de núvol o tiradors per les portes dels calaixos i armaris.

Les làmines decoratives infantils amb núvols

totnens-deco-habitacions-infantils-nuvols15

La primera làmina infantil és de la dissenyadora Laia Arriols de la marca Apanona. En la segona foto us hem portat un simpàtic quadre infantil rodó de Menudos cuadros, ja us els vàrem mostrar quan parlàvem de làmines infantils d’animals, avui us mostrem aquest simpàtic núvol blanc de Haciendo el Indio.

Els coixins de núvols de Paparajote

totnens-deco-habitacions-infantils-nuvols7anar a Paparajote

totnens-deco-habitacions-infantils-nuvols1

Us imagineu poder escollir un coixí en forma de núvol segons una determinada talla i color? Des de Paparajote podreu triar un coixí de núvol en quatre talles diferents- des de la XS a la XXL- Petits i enormes coixins de núvols decoratius que omplen l’habitació de somnis.

Els vinils infantils de núvols de Chispum

totnens-deco-habitacions-infantils-nuvols20anar a Chispum

No és la primera vegada que us parlem dels vinils decoratius de Chispum, mireu aquí. o aquí quan parlàvem de mesuradors infantils. Avui us mostrem dues de les propostes en vinils decoratius amb núvols, una de núvols i avions de paper i una altra simulant uns núvols fets amb punt de creu que s’adapta més a l’habitació d’un nadó.

Papers pintats amb núvols de aimée wilder

totnens-deco-habitacions-infantils-nuvols9anar a aimée wilder

Papers pintats amb dissenys originals de núvols per omplir una de les parets de l’habitació infantil. A la web els trobareu en diferents colors.

Idees creatives per decorar amb núvols

totnens-deco-habitacions-infantils-nuvols11totnens-deco-habitacions-infantils-nuvols5vist a Pinterest
totnens-deco-habitacions-infantils-nuvols6
anar a Etsy

Reciclar o redecorar un moble auxiliar com ara una tauleta de nit o una cadira, utilitzar la decorativa cinta washi tape per decorar un moble, un mirall o el bastidor d’un marc per les fotos… o escollir vinils decoratius de núvols per decorar un tros de paret, l’armari o la finestra.

Tres ambients amb núvols per l’habitació infantil

totnens-deco-habitacions-infantils-nuvols10

totnens-deco-habitacions-infantils-nuvols14

Us hem portat tres fotos d’habitacions infantils d’ambients i estil completament diferents i, ho hem fet perquè veieu que decorar amb núvols no és exclusiu d’un tipus de decoració.

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *