| |

10 habitacions compartides: cadascú el seu color

totnens-habitacions-compartides-colors1veure font original

En les propostes d’habitacions compartides que us proposem avui us volem mostra com, encara que els germans comparteixin habitació, podeu decorar d’una manera individual el seu espai més personal: la zona del llit. Si els nens són molt petits o bebès no poden escollir ni temes ni colors, però si penseu renovar l’habitació infantil de dos -o més germans- és important que respecteu, sempre que es pugui, els seus gustos.

Mireu d’escollir d’una manera individual el color que més li agrada a cada nen, ja sigui en l’elecció dels vinils decoratius, roba de llit diferent, mobles infantils de colors o detalls decoratius que defineix la personalitat de cadascú. Depenent de l’edat dels nens l’organització de l’espai podrà ser més o més compartida.

Habitacions compartides: cada llit d’un color

totnens-habitacions-compartides-colors9

Roomplanner, la nova col·lecció en mobles infantils d’Asoral. Combineu com més us agradi el mobiliari modular de l’habitació dels nens: llits, armaris, estanteries, mobles auxiliars… en blau, verd, rosa, gris o blanc.

totnens-habitacions-compartides-colors3

Flexa Play és la línia de mobles de tonalitats pastís i d’aires retro de la firma escandinava de mobles infantils Flexa.

totnens-habitacions-compartides-colors7veure font original

 

Habitacions compartides: decorar els capçals del llit de diferent color

totnens-habitacions-compartides-colors2veure font original
totnens-habitacions-compartides-colors5veure font original 1, 2

Una altra manera de limitar els espais individuals de cada nen és decorant les capçaleres del llit amb el color que més els hi agradi, trobareu vinils decoratius en forma de capçal del llit però també podeu pintar la paret del llit de colors diferents. La roba de llit és també un element identificador, llençols, nòrdiques o coixins, cadascú del seu disseny i color preferit. També es poden afegir complements decoratius personalitzats segons els gustos i les necessitats de cada nen.

Habitacions compartides: detalls decoratius

totnens-habitacions-compartides-colors8veure font original

Els germans no han de compartir ni els mateixos gustos pels colors ni per les temàtiques o els jocs.  En aquesta habitació compartida han posat un taulell al capçal del llit de diferent color perquè cada nen pugui posar el que més li agradi. Ho hem trobat força original.

totnens-habitacions-compartides-colors4veure font original

En aquest cas cadascú té la seva làmina infantil del súper heroi, i els colors diferenciats els donen els coixins decoratius de cada llit.

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat