totnens-deco-mesuradors-infantils3

Avui us portem mesuradors d’alçada per l’habitació infantil perquè pugeu fer el seguiment del creixement del nens. Els mesuradors d’alçada són un bon complement decoratiu, els podeu posar en un racó de l’habitació infantil, darrera de la porta, en un lateral de l’armari o, en un lloc ben visible com a part de la decoració del dormitori. En trobareu de diferents materials i de dissenys molt variats. La majoria però, tenen com a temes principals els animals; llargs colls de girafes, animals en equilibri, arbres plens de branques d’ocells… per això avui us hem seleccionat mesuradors infantils sense animals. En els enllaços de peu de foto podeu veure la botiga on comprar-los.

 

(foto mesuradors de fusta de la portada)

Mesuradors d’alçada per l’habitació infantil de vinil 

totnens-deco-mesuradors-infantils1 veure font original

Les figures geomètriques de colors també poden formar un original mesurador per als nens. Aquest model pot mesurar fins els 160 cm.

totnens-deco-mesuradors-infantils7veure font original

Coets, avionetes, escales… de la marca Stickvinilos

Tresxics, decoració infantil que enamoraveure font original

Aquest mesuradors que imiten les cintes mètriques ens agraden força. Senzills i estèticament bonics s’adapten a tot tipus de decoració. Els trobareu a Tresxics en groc, verd menta i rosa pàl·lid.

totnens-deco-mesuradors-infantils6veure font original

De la marca Chispum trobareu originals vinils mesuradors, com aquest del món del circ, o altres com puges?, pila, princesa de la torre, alienígena pissarra… del dissenyador Javirroyo.

Original medidor d’alçada notebook

totnens-deco-mesuradors-infantils5veure font original

Aquest mesurador notebook és força original, esta fet amb paper i us permet enganxar fotos, fer dibuixos, escriure dades o apunts que us interessi guardar del dia o del moment en que s’ha mesurat l’alçada dels nens. Un com plegat sempre el podeu guardar com un bon record.

Paper de paret amb mesurador d’alçada

totnens-deco-mesuradors-infantils2 veure font original

Aquest paper pintat disposa d’un mesurador d’escala per poder fer el seguiment del creixement del nen.

 

+ idees complements decoració infantil

+ complements decoratius a Pinterest