Activitats estiu
| |

15 propostes per la zona d’estudi

totnens-deco-zona-estudi-vtwonen3veure font original

Les propostes decoratives d’aquestes zones d’estudi en arriben dels Països Baixos amb un estil clarament nòrdic, funcional, minimalista i modern. Hem seleccionat les zones d’estudi de les habitacions juvenils i algunes alegres i divertides zones d’estudi per l’habitació infantil. L’idea és que amb aquestes fotos pugeu trobar models no només dels tipus de taules d’estudi o taules infantils sinó d’ambients que us inspirin i us siguin d’utilitat per poder-les traslladar al racó on treballen els vostres fills. Es tracte de propostes decoratives de tot el què envolta la taula d’estudi, diferents maneres de crear un ambient agradable i personal on poder-ho tenir tot a l’abast. Un racó que podeu decorar d’una manera espècial i que admet un ventall variat d’elements decoratius a la paret: estanteries, papers pintats, vinils decoratius, llums…

Hi trobareu taules infantils i taules juvenils de disseny, taules vintage, taules més clàssiques d’estudi tipus oficina o pràctiques taules fetes amb un taulell i uns cavallets. El mateix passa amb les cadires, n’hi ha de tots els estils i gustos.

En aquesta primera foto, d’alegres colors verds i blaus, els pots de pintura reciclats i pintats formant una singular estanteria són el centre decoratiu d’aquesta moderna zona d’estudi infantil.

Propostes decoratives per la zona d’estudi infantil

totnens-deco-zona-estudi-vtwonen4

totnens-deco-zona-estudi-vtwonen7

totnens-deco-zona-estudi-vtwonen8

totnens-deco-zona-estudi-vtwonen2

Les edats condicionen els elements de la zona d’estudi, per als més petits el mobiliari com taules i cadires a la seva mida resulten ideals, els permet més autonomia i s’hi troben més a gust alhora de pintar, retallar, dibuixar o fer tot tipus de manualitats.

Propostes decoratives per la zona d’estudi juvenil

totnens-deco-zona-estudi-vtwonen1

totnens-deco-zona-estudi-vtwonen6

totnens-deco-zona-estudi-vtwonen5

Espais més sobris que tant poden formar part del racó d’estudi d’una habitació juvenil com un racó de la casa reconvertit en una mini oficina. Qualsevol element pot donar força a l’espai, un llum de taula, la cadira, un suro, mini vinils o una làmina decorativa enganxada a la paret.

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat