totnens-ambients-habitacio-nado-alegre2veure font original

Un primer post d’habitacions de nadons on us portem 7 ambients alegres, frescos i moderns per l’habitació dels més petits. 7 propostes decoratives que es distingeixen per  la claredat, la sobrietat de la seva decoració i per la bona combinació entre un mobiliari, de línies rectes i gens carregades, amb l’elecció de complements amb tocs de color que li donen el punt de llum i omplen de personalitat l’ambient.

La proposta de la portada és de Kids Factory, una empresa dels Països Baixos que aposta per la funcionalitat i el caràcter desenfadat i divertit de les seves propostes decoratives i de moda per nens.

La sobrietat i l’elegància en l’habitació del nadó

totnens-ambients-habitacio-nado-alegre4veure font original

El gris i el blanc combinen pràcticament amb tot tipus de decoració. Aquí podem veure una habitació del nadó neta d’ornamentacions, només una preciosa foto, el detall d’una garlanda de llums o el delicat paper de la paret li aporten els elements distintius.

totnens-ambients-habitacio-nado-alegre6veure font original

Una habitació del nadó on es combina el color natural de la fusta del bressol i les joguines, amb el torrat i ocre del vímet del llum o del cistell. Es tracte d’un ambient acollidor i càlid.

Tocs de color per l’habitació del nadó

totnens-ambients-habitacio-nado-alegre5veure font original

El llit evolutiu  Sleepi de Stokke omple qualsevol habitació del nadó amb la seva presència. Aquí el toc de color li donen les alegres cortines i la catifa ratllada groga.

totnens-ambients-habitacio-nado-alegre1veure original

La coordinació d’aquests alegres teixits de la nova col·lecció Funny Ones de Petit Praia omplen de color l’habitació del nadó; roba pel bressol, el llit infantil, complements com el divertit sofà, els coixins d’animals, vinils decoratius…

totnens-ambients-habitacio-nado-alegre3veure font original

El llit infantil és el Classic Toddler bed d’Oeuf

L’estil nòrdic per l’habitació del nadó

totnens-ambients-habitacio-nado-alegre7veure font original

L’estic nòrdic o també anomenat estil escandinau ens arriba del nord d’Europa carregat de la calidesa de la fusta i la utilització de bàsicament de tres colors; negre, blanc o gris. Un estil minimalista i net d’ornaments que basa la seva personalitat en l’elecció d’efectius detalls decoratius i en la seva aposta pel disseny més modern. Uns complements que miren sempre a la natura; animals del bosc, fulles, casetes d’ocells, troncs dels arbres… El llit és el model Classic Crib d’Oeuf