| |

9 propostes d’habitacions per al bebè que ens arriben des d’Austràlia

totnens-deco-interiors-addict-habitacio-nadons4

Avui us proposem viatjar fins Austràlia per conèixer les propostes que ens fan des de la revista The interiors addict, una revista d’interiorisme que ens mostra els gustos dels australians alhora de decorar la llar. Nosaltres només ens centrarem en les habitacions dels nens i en concret en les dels més petits: les habitacions dels nadons. Per donar-vos una visió més puntual del què hem vist us hem portat, només, les fotos que fan referència a la part bàsica de l’habitació dels bebès, el bressol. Entre els bressols de les fotos podeu trobar els models de bressol de Oeuf o el alma max de Boom.

De tota manera si voleu veure més fotos d’alguna de les habitacions seleccionades o visitar les habitacions infantils ho podeu fer seguint l’enllaç.

totnens-deco-interiors-addict-habitacio-nadons5

Hem comprovat que, des de l’altra punta del món, els gustos en decoració infantil no varien massa, habitacions força clares, un estil sobri i elegant que recorda a la decoració nòrdica, habitacions minimalistes amb detalls i complements fets a mà, un gust pels materials naturals com ara la fusta i tocs de color que defineixen cadascuna de les propostes de les habitacions del nadó. Esperem que us agradin.

Habitacions en blanc i negre per al nadó

totnens-deco-interiors-addict-habitacio-nadons7

totnens-deco-interiors-addict-habitacio-nadons6

totnens-deco-interiors-addict-habitacio-nadons3

totnens-deco-interiors-addict-habitacio-nadons1

El blanc és el color més utilitzat en les habitacions dels nadons, no només perquè dóna lluminositat, claredat i la sensació d’amplitud, sinó perquè és combinable amb pràcticament qualsevol estil i color. En aquest cas, una gran part de les habitacions dels nadons australianes combinen el blanc i el negre i, els tocs de color venen donats per els complements. Destaquem, però, que en una bona part de les propostes que ens mostra la revista els vinils decoratius de triangles negres omplen, de maneres diferents, una de les parets de l’habitació.

Parets en diferents colors per l’habitació del nadó

totnens-deco-interiors-addict-habitacio-nadons9

totnens-deco-interiors-addict-habitacio-nadons2

Pintar les parets de manera irregular utilitzant dues o més combinacions de colors és una tendència cada cop més utilitzada en decoració, també en les parets de les habitacions infantils. Una gran ratlla en rosa, verd, blau… que traspassa tota la paret i que combina amb la resta de complements decoratius. També es pot dividir la paret en grans figures geomètriques i pintar-les en diferents tonalitats d’un mateix color.

 

Habitació vintage en groc per al nadó

totnens-deco-interiors-addict-habitacio-nadons8

Com passa arreu, els estils decoratius són molt variats i rics en matisos. A la revista també hem pogut veure diferents propostes decoratives d’estil vintage per l’habitació del nadó.

 

 

Save

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat