Activitats estiu
|

I LIKE my SOCKS, roba de llana solidària teixida a mà per a bebès

totnens-moda-ilikemysocks8

I LIKE my  SOCKS és una empresa amb fons solidari per fabricar i vendre roba de bebè teixida a mà. La producció es fa a Uganda a través d’una ONG local, amb cotó i llana obtinguts de manera responsable, sense fibres sintètiques ni productes nocius. Acaben de començar i aquesta és la seva primera col·lecció de roba de nadó teixida a mà, 100% de cotó. De moment treballen amb talles de nounats fins els 6 mesos i tan aviat com els sigui possible les aniran ampliant. L’empresa és el  projecte de l’Oriol i la Meri, pares del Guillem i el Thierry, i aquesta és una aventura en família, plena de valors, solidaritat i molt d’entusiasme.

En aquest primer catàleg hi trobareu pantalons girafa, jerseis, gorres mitjons, calcetes o vestits, peces de gran qualitat molt ben treballades i acabades amb cotó cultivat de forma orgànica i tenyit amb tints vegetals. Per les peces de roba disposen d’una paleta de colors molt elegant, intemporal i unisex, colors torrats, gris, blau o rosa que podeu combinar sense problemes.

totnens-moda-ilikemysocks4

totnens-moda-ilikemysocks7

Vestit curt d’una sola peça i sense costures amb tanca a la part del darrera amb snaps, molt còmode i suau de portar. Es pot portar tant cordat al davant com al darrera. El cos està teixit amb punt pla i la part de faldilla té un detall calat a la vora.

totnens-moda-ilikemysocks2

Pantalons tipus malles, no són massa ajustat d’aquesta manera resulten fàcils de posar i treure. El canalé de baix es pot dur plegat quan el nen és petit i es pot allargar quan es necessiti. Al canalé de la cintura duu fil elàstic afegit.

totnens-moda-ilikemysocks1

Jersei d’una sola peça amb tancament creuat i amb detalls decoratius.

totnens-moda-ilikemysocks6

Jersei d’estil casual cordat a davant amb escot en punta i punys de canalé. Està teixit d’una sola peça, sense cap costura. Es corda amb tres snaps metàl·lics. Disponible en dos colors. A les fotos podeu veure al detall la qualitat de la confecció.

totnens-moda-ilikemysocks5

Lot de regal de naixement de I LIKE  my SOCKS

totnens-moda-ilikemysocks3

Si voleu fer un regal de naixement solidari i de qualitat mireu les propostes que tenen a la web. Aquesta caixa conté un jersei creuat, pantaló llarg i barret a joc, disponible en dos colors. Totes els articles es poden comprar per regalar, només cal indicar-ho quant feu la comanda i els presentaran en aquesta caixa de cartró feta a mà (mireu condicions i cost).

L’ONG Suubi Centre d’Uganda

totnens-ilikemysocks15

SUUBI CENTRE és una ONG d’Uganda que en col·laboració amb HUG-HelpUsGrow treballa pel desenvolupament de la comunitat rural de Lubanda Village. La seva idea és crear un entorn d’oportunitats pel desenvolupament personal de tots aquells que ho vulguin. Ningú dubta que el principal motor pel desenvolupament és l’aprenentatge i aquesta és la seva aposta. Ofereixen formació a nens i adults i recolzament a projectes personals. També han implantat una clínica, que a més de donar tractament fa una tasca invisible però molt valuosa de formació en temes sanitaris. Però no hi ha paternalisme, ni caritat, ni afiliació a cap grup religiós. (mireu el blog de I LIKE my SOCKS).

+info I LIKE my SOCKS

 

Entrada similar