| | |

7 habitacions infantils de color blau

totnens-decoracio-habitacions-infantils-blaves6veure font original

Decorar les habitacions infantils no és una feina fàcil, però si, en la majoria d’ocasions, molt satisfactòria. Mirar quina és la millor distribució, escollir els mobiliari infantil, la decoració de les parets, el complements o l’elecció del color pot suposar un maldecap. Si els nens són petits, l’elecció és exclusiva dels pares, en canvi, si els nens ja tenen edat per definir gustos i preferències sempre és millor que participin en la decoració del seu espai.

Avui us mostrem 7 habitacions infantils de color blau en 7 propostes decoratives per l’habitació infantil on el color blau, ja sigui de manera puntual o amb un forta presència marca la tonalitat del dormitori.

Mobiliari infantil en color blau

totnens-decoracio-habitacions-infantils-blaves2veure font original
totnens-decoracio-habitacions-infantils-blaves4veure font original

Una gran part del mobles infantils actuals són de tipus modular, mobles que ofereixen una àmplia gama de peces i colors perquè pugueu fer les vostres creacions, canviant el color dels calaixos o portes, redistribuint elements o ampliant segons les necessitats. Una manera fàcil de crear un ambient blavós on mobles, parets i complements es complementen.

Parets blaves per l’habitació infantil

totnens-decoracio-habitacions-infantils-blaves1 veure font original
totnens-decoracio-habitacions-infantils-blaves5veure font original 1, 2

Hi ha moltes maneres de decorar les parets de l’habitació infantil, aquí us portem tres exemples: pintar la paret de color blau, aprofitar una paret i convertir-la en una pissarra blava o simplement escollir un vinil decoratiu blau, com l’elegant mapa de l’habitació juvenil.

Complements blaus per l’habitació del nadó

totnens-decoracio-habitacions-infantils-blaves3veure font original

Aquesta clara i agradable habitació del nadó en blanc està esquitxada de singulars i atractius complements blaus en una manera subtil i elegant de trencar tanta blancor. A vegades, el complements decoratius com coixins, làmines decoratives o joguines poden arribar a determinar el color de l’habitació.

 

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *