Möbelebt, mobles de disseny per a nens

La marca de mobles infantils Möbelebt dissenya mobiliari funcional, modular i divertit. Mobiliari ecològic i sostenible, fabricats de manera responsable segons els paràmetres europeus de qualitat. L’arrodoniment de les cantonades de calaixos, potes i cos els fa segurs per als més petits. Un disseny funcional i modern que ajuden a donar un aire alegre i desenfadat a l’habitació dels nens. En el seu catàleg trobareu mobles per combinar i donar personalitat a l’habitació dels nens. Llits, armaris, estanteries que combinen amb les peces auxiliars com ara taules, bancs o les divertides tauletes de nit de la sèrie cubanimals©. Möbelebt, mobles de disseny per a nens

.

 

Möbelebt, mobles de disseny per a nens. La sèrie cubanimals ©

Möbelebt, mobles de disseny per a nens

Hem fet un repàs al seu original catàleg centrant-nos en la sèrie cubanimals©. Un original i modern moble auxiliar. Tauletes de nit que podeu muntar i personalitzar al vostre gust. Escolliu colors, tiradors i complements. Tota la sèrie té el mateix cos i li podeu afegir els calaixos, portes i poms que vulgueu. Segons la composició podeu tenir una tauleta de nit ratolí, indi, dimoni, robot, conill… Utilitzen materials naturals, renovables i reciclables, fent servir processos de fabricació respectuosos amb el medi ambient i la sostenibilitat. Articles d’aparença senzilla i neta però de gran qualitat amb un disseny modern i divertit.

 

Möbelebt, mobles de disseny per a nens

Möbelebt, mobles de disseny per a nens

Cada peça té la seva pròpia personalitat i s’adapta a l’ambient de l’habitació infantil. Es tracta d’un moble auxiliar molt funcional, ja sigui com a tauleta de nit o complement de la taula de treball.

 

Möbelebt, mobles de disseny per a nens

El calaix té el sistema de parada lliscant. La porta es tanca de manera suau i silenciosa, evitant els molestos i sorollosos cops de porta. La part d’emmagatzematge de sota del moble és accessible perquè els més petits puguin guardar les seves coses. Per seguretat totes les cantoneres, tant del cos, portes i calaixos, són arrodonides, evitant així que els nens es facin més mal en cas de cop. Els accessoris estan fets en fusta massissa natural, donant-los calidesa i fent-los més agradables.

 

Möbelebt, mobles de disseny per a nensDisposeu de més d’una dotzena de colors per escollir que combinen amb la resta de mobiliari de la marca.

 

La neteja també és important, sobretot amb nens petits. Es poden fer nets amb un drap humit utilitzant un netejador suau.

Möbelebt, mobles de disseny per a nensOn comprar-los? haureu de demanar informació a la seva web

 

 

+info Möbelebt

+ mobles per a nens

 

 

Save

Save

Save