| | | | | | |

Studio ditte, roba de llit, papers pintats i complements

totnens-marca-studio-ditte4

Studio Ditte és una marca d’articles de decoració de la llar dels Països Baixos, hi podreu trobar des de roba de llit a complements com coixins, safates, vinils decoratius, pijames o llibretes decorades amb els mateixos dissenys de robots, animals, casetes d’ocells o vehicles clàssics. La majoria des seus dissenys tenen un toc vintage de colors suaus amb il·lustracions relativament grans i amb temàtiques prou singulars que asseguren una decoració força original i divertida.

Els papers pintats de Studio Ditte, robots, camions i casetes d’ocells

totnens-marca-studio-ditte2

El paper pintat de camions vintage és tot un clàssic de la marca. Podeu empaperar una paret de l’habitació infantil i deixar les altres en un color llis per crear efecte decoratiu més intens. Els papers pintat de camions el podeu combinar amb la roba de llit de vehicles vintage, on els tocs de groc ressalten sense estridències.

totnens-marca-studio-ditte10Els papers pintats tenen un atractiu efecte 3D i estan plens de detalls que els nens poden anar descobrint.

totnens-marca-studio-ditte3

Una de les noves propostes en paper pintat de màscares d’animals, original, modern i atrevit.

totnens-marca-studio-ditte8

Studio Ditte a transportat determinats papers pintats en vinils decoratius tan bonics com aquest rinoceront que recorda el trencadís de Gaudí. A la seva pàgina podeu trobar vinils infantils de màscares de lleó, elefant, robots, flors, botons…

Roba de llit per a nens de Studio Ditte

totnens-marca-studio-ditte6

totnens-marca-studio-ditte5

totnens-marca-studio-ditte7

Us hem portat tres models de roba de llit per als nens, tots tres disposen de papers pintats, coixins i vinils decoratius amb els mateixos originals dissenys.

Coixins decoratius de Studio Ditte

totnens-marca-studio-ditte1

Coixins 100% de cotó d’alta qualitat en una cara hi trobeu la il·lustració i en l’altre són de color llis.

Els pijames de Studio Ditte per a nens

totnens-marca-studio-ditte9

Pijames infantils disponibles en dues talles, estan fets en col·laboració amb l’empresa ISI Mini que  és coneguda pels seus productes per a nadons d’alta qualitat.

+info Studio Ditte
podeu trobar els articles de la marca a botigues de Barcelona com Bartró de Orfrans S.L., La Maison, PP Aribau Pedidos, Tres Tintas Barcelona. Enllaç aquí

 

 

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *