|

9 fotos de cares de nens que diuen molt

totnens-fotos-expressions-bebes1

Ens agraden les fotos de nens, sobretot les que es fan de manera espontània, quan el nen no és conscient que se l’està fotografiant. Aquestes, com passa també en els adult, transmeten espontaneïtat i sinceritat i s’envolten d’un vel especial, que en cas de les fotos de nens, al punt d’innocència que irradien se li ha d’afegir el sentiment de tendresa que ens desperten. Són fotos que ens inspiren en positius i ens omplen de felicitat encara que el nen no en sigui conegut. I ho fan d’una manera especial quan tenim o hem tingut nens a casa.

Avui hem escollit 9 fotos de cares de nens que diuen molt, reflecteixen tot un petit i gran món i expressen, de manera neta, conceptes com alegria, sorpresa, temor, curiositat, repulsió, felicitat o concentració. Les fotografies de nens en muntatges o en un estudi estan bé, poden ser enginyoses, especials o necessàries, però nosaltres sentim una especial predilecció per les que es fan “d’amagat”.

Si teniu alguna fotografia especial dels vostres nens i ens les voleu mostrar, ja ho sabeu, en envieu la foto i la penjarem.

totnens-fotos-expressions-bebes5

totnens-fotos-expressions-bebes6

totnens-fotos-expressions-bebes7

totnens-fotos-expressions-bebes4

totnens-fotos-expressions-bebes2

totnens-fotos-expressions-bebes3

Ta !!!

totes les fotos les hem trobat al Pinterest

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *