Trofast d'Ikea emmagatzematge facil i modular
| | |

Trofast d’Ikea emmagatzematge modular

A aquestes alçades no serem nosaltres qui us parli dels avantatges de tenir les joguines ben ordenades. Segurament gairebé tothom coneix la sèrie Trofast d’Ikea emmagatzematge modular. Peces modulars, força econòmiques que podeu ampliar i adaptar al vostre gust i necessitats. Estructures i calaixos de color i mides diferents que us permeten guardar infinitat d’objectes, no només les joguines dels nens. Mobiliari infantil molt versàtil que podeu convertir en taulell de joc, auxiliar de la taula, escala…

 

Trofast d’Ikea emmagatzematge modular i pràctic per a tots

Amb la mateixa línia senzilla, modular i pràctica de la marca sueca el Trofast d’Ikea serveixen per guardar-ho pràcticament tot. Apte per a qualsevol racó de casa i molt útil en l’habitació dels nens.

La compartimentació en calaixos fa que l’emmagatzematge sigui molt més pràctic a l’hora de trobar i guardar coses. Podeu enganxar adhesius a les caixes, escriure el nom dels objectes, alternar colors per identificar a simple vista el contingut i saber on guardar cada cosa.

Us deixem un recull de fotos perquè veieu diferents maneres d’adaptar, decorar i encaixar elements de la línia trofast d’Ikea a l’habitació dels nens. La línia de mobiliari auxiliar s’adapta perfectament a la filosofia Montesori on els nens poden guardar de manera autònoma i fàcil al seu lloc  tot allò que fan servir per jugar.

Com a moble auxiliar i com a prestatge per a objectes més petits.

Els prestatges es poden penjar o posar a sobre d’un mòdul trofast de fusta.

calaixos trofast d’ikea amb adhesius

Estructura escalada amb calaixos amb adhesius tipus dòmino on a cada número s’hi guarden joguines diferents.

Si teniu espai podeu posar dues estructures juntes formant un llarg taulell. Aquí s’ha identificat les caixes amb adhesius amb noms.

Amb un aire més modern podeu enganxar gomets, en aquest cas negres seguint la decoració d’estil nòrdic i minimalista de l’habitació infantil.

Més idees amb estructures trofast d’Ikea

Combinació d’estructures escalada aprofitant la part més baixa com a sofà de lectura.

La base del taulell d’aquestes estructures trofast s’ha convertit en zona de joc, ja sigui un circuit de cotxes o una taula per jugar.

 

+ hacks d’Ikea per a nens

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat