Quaderns d\'estiu Castellnou Edicions
terres de lebre portada

Terres de l’Ebre

Terres de l’Ebre, excursions i activitats amb nens

sortir en família per les comarques de les Terres de l’Ebre: Baix Ebre, Montsià, Ribera d’Ebre i Terra Alta. Comarques que disposen de magnítics entorns naturals i paisatgístic únics de mar i muntanya. La gran reserva natural del Delta de l’Ebre i la zona del Parc Natural dels Ports. Fem turisme per les Terres de l’Ebre amb nens.

Entre els molts atractius d’aquestes comarques destaca la Via Verda que arriba fins el Santuari de la Fontcalda. De la zona dels Ports, amb els seu singular relleu de parets de conglomerats hi ha una reserva natural d’aus. Us aconsellem descobrir el parc i fer algunes de les rutes recomanades. La zona del Delta, és una gran reserva natural i lloc de pas de nombroses aus migratòries. Sobresurt l’imponent Far de la Punta del Fangar, símbol del rastre humà del Delta. Agafeu els prismàtics i gaudir de la varietat del paisatge.

Terres de l’Ebre (activitats i rutes)

Turisme per les Terres de l’Ebre amb nens – consultes per municipis

Abans de fer una ruta, sobretot a la muntanya, es recomana consultar les previsions meteorològiques. Si anem amb nens petits recordeu portar-los sempre alguna cosa de menjar i beure. I, depenent de l’època i del lloc on aneu agafeu un jersei. A les consultes per comarques trobareu enllaços i informació de les Oficines de Turisme i dels Parcs Naturals.