Què fem?

Àrea de lleure de la Vall als Ports

  1. Home
  2. »
  3. Àrea de lleure de la Vall als Ports
adreça:
Mas de Barberans Montsià (el)
coordenades: 40.751535 / 0.321205

 

 

 

 

L'Àrea de lleure de la Vall és punt de sortides de rutes per descobrir el Parc Natural dels Ports. Hi trobareu una zona de descans amb taules de pícnic i font. Disposa d'una zona d'aparcament i plafons d’informació de la flora i la fauna de l’entorn i de les rutes. Un entorn magnífic per gaudir de l'entorn i per apropar-se al parc.

 

Àrea de lleure de la Vall als Ports

Com arribar-hi

Des de Roquetes cal agafar la TV-3421 en direcció a la Sénia i creuar Mas de Barberans. Després de 2,5 km es troba el un senyal a mà dreta que indica "Àrea de lleure de la Vall". Agafar el camí de terra i el seguir sense apartar-nos del ramal principal. Després de 5 km, a mà dreta, hi ha una passarel·la de fusta que creua el barranc, és l'inici dos dels itineraris. Des del pont per arribar a l'àrea de lleure cal continuar 1,5 km fins que un senyal ens desvia cap a l'àrea de lleure de la Vall. Aquí trobareu un aparcament.

area de lleure la vall als Pports

àrea de lleure de la Vall

Actualment hi trobareu taules de pícnic, font, una bassa i una caseta reconvertida en niu per a ratpenats. També hi ha plafons d’informació de la flora i la fauna de l’entorn i de les rutes.

L’Àrea de lleure es troba a la vora del barranc, un espai tranquil amb vistes a les formacions geològiques del racó dels Capellans i els cingles i boscos de les Faixes Tancades. Les Faixes s’inclouen dins la Reserva Natural Parcial de les Fagedes dels Ports i es mostren amb el màxim esplendor a la tardor, quan els caducifolis canvien de color abans de perdre la fulla.

Des d'Àrea de lleure de la Vall als Ports podeu fer 3 itineraris senyalitzats:

 

+ activitats i rutes Montsià