les platges del Baix Llobregat

Les platges del Baix Llobregat s’estenen per quatre dels municipis de la comarca. De nord a sud hi trobareu les platges del Prat, Viladecans, Gavà i Castelldefels. En algunes hi ha serveis i equipaments de lleure i restauració sobretot en la temporada d’estiu. L’estiu 2020 ja es van preparat per rebre als visitants amb diverses mesures sanitàries i de seguretat, especial COVID19, igual que aquest any. El Turisme del Baix Llobregat ofereix un munt de possibilitats d’oci, natura i restauració per gaudir en família.

les platges del Baix Llobregat en família

les platges del Baix Llobregat

 Som el teu estiu – Plans de platja al Baix Llobregat (oci i esport)

les platges del Baix Llobregat

4 de les platges del Baix Llobregat (fotos: Viladecans, Castelldefels, El Prat i Gavà)

De cada municipi teniu els enllaços per veure els serveis i altres informacions de totes les platges de cada municipi.

Platja de El Prat

Un espai únic, que té una longitud de 5,5 km que s’estenen des de la desembocadura del riu Llobregat fins a l’estany del Remolar. Vorejat per la pineda de Can Camins, i les zones del Remolar i la Roberta, que es troben íntegrament incloses dins la Xarxa Natura 2000. Veure més informació.

Platja de Viladecans

Viladecans disposa d’una franja de platja apta per al bany de 2,6 hectàrees. Les platges de la Murtra i de la Pineda oferiran els serveis de “xiringuito” o guingueta, lavabos, socorristes, aparcament, atenció de primers auxilis, neteja o accés mitjançant transport públic, amb la novetat de la gratuïtat durant els caps de setmana de l’autobús que va al mar des del nucli urbà de Viladecans (línia VB4). Les altres dues platges de Viladecans, Remolar i Cal Francès, restaran tancades per al bany, atès que encara estan afectades pels danys causats pel temporal Glòria a finals d’hivern i que són un entorn natural protegit. Veure informació.

Platja de Gavà

Gavà té prop de 4 quilòmetres de platja. Unes platges diferents, amb unes característiques i uns valors que les distingeixen dins del litoral metropolità i que, sobretot, ens conviden a estimar-les i gaudir-les, però també a preservar-les i utilitzar-les com cal. Veure més informació.

Platja de Castelldefels

La platja de Castelldefels està situada a uns 18 km al sud de la ciutat de Barcelona, entre dos sistemes naturals ben diferenciats: el delta del riu Llobregat, amb les seves zones humides i canyissars, i el massís del Garraf. Des del 2006 la platja de Castelldefels ha obtingut diferents certificacions de Qualitat i guardons. Veure més informació.

A la web del Consorci Turístic del Baix Llobregat trobareu més informació.

+ activitats i rutes pel Baix Llobregat