les platges del Baix Llobregat
|

Les platges del Baix Llobregat

les platges del Baix Llobregat

Les platges del Baix Llobregat s’estenen per quatre dels municipis de la comarca. De nord a sud hi trobareu les platges del Prat, Viladecans, Gavà i Castelldefels. En algunes hi ha serveis i equipaments d’oci i restauració sobretot en la temporada d’estiu. Des de Turisme del Baix Llobregat ofereix un munt de possibilitats d’oci, natura i restauració per gaudir en família. recordeu seguir les normatives de cada platja i estar atents al color de la bandera per entrar a l’aigua.

les platges del Baix Llobregat en família

les platges del Baix Llobregat

 Som el teu estiu – Plans de platja al Baix Llobregat (oci i esport)

som el teu estiu turisme baix llobregat

De cada municipi us hem deixat els enllaços per veure els serveis i altres informacions de cadascuna de les platges. Us recordem que doneu un cop d’ull a les propostes d’oci de l’estiu de la campanya Som el teu estiu on hi trobareu activitats per a completar un dia de platja en família. Vols prendre el sol, banyar-te, fer algun esport nàutic, passejar per la sorra, gaudir d’espais naturals, prendre alguna cosa… a les platges del Baix Llobregat hi trobaràs propostes per a tots els gustos.

les platges del Baix Llobregat

4 de les platges del Baix Llobregat (fotos: Viladecans, Castelldefels, El Prat i Gavà)

Platja de El Prat

La platja té una longitud de 5,5 km i s’estenen des de la desembocadura del riu Llobregat fins a l’estany del Remolar. Vorejat per la pineda de Can Camins, i les zones del Remolar i la Roberta, que es troben íntegrament incloses dins la Xarxa Natura 2000. Veure més informació.

Platja del Prat de Llobregat

La platja del Prat es divideix en 5 grans trams, consulta el plànol de la platja 2023, aquí.

 •     Platja del Remolar (700 m), protegida.
 •     Platja naturista, zona a la Platja del Remolar (418 m).
 •     Platja de la Roberta (1.100 m), protegida.
 •     Platja de Can Camins (1.185 m), també coneguda  com a “platja equipada”.
 •     Platja de la Ricarda – Ca l’Arana (2.700 m) protegida i amb ús públic restringit.

Platja de Viladecans

Platja de la Murta de Viladecans

Viladecans disposa de 2,5 quilòmetres de platja. Veure informació. La platja de la Murtra AQUÍ s’estenen des de la desembocadura de l’estany del Remolar fins a la de l’estany de la Murtra. És la platja més accessible del municipi i disposa de servei de vigilància i salvament, així com de dutxes, passeres de fusta, papereres (del mes de maig al mes de setembre). Hi ha un espai dunar protegit.

Les platges de Viladecans

 • Platja de la Murtra, al límit amb el municipi de Gavà i separada per la riera de la Murtra. S’estenen els 220 metres de la platja de sorra fina daurada. Aquesta platja és accessible per a persones amb mobilitat reduïda. 
 • Platja de la Pineda, gran part d’aquesta platja és un espai protegit per la Xarxa Natura 2000. És un bon exemple de paisatge dunar regenerat de forma natural. Aquesta és la platja més equipada i amb més serveis de Viladecans.
 • Platja de la pineda de Cal Francès, es troba situada a continuació de La Pineda. Forma part de l’Espai Natural del Delta del Llobregat, espai natural protegit
 • Platja Remolar és una platja verge que permet gaudir de la natura mitjançant un ús responsable. Gran part de la platja està ocupada per la vegetació dunar i basses d’aigua temporal. TANCADA PER NIDIFICACIÓ (del 15 de març al 31 de juliol). 

Platja de Gavà

Gavà Mar i el Camí de la Mallola
La platja dels tions de Gavà

Gavà té prop de 4 quilòmetres de platja de diferents característiques i amb uns valors que les distingeixen dins del litoral metropolità. Veure més informació. Teniu la ruta de Gavà Mar i el Camí de la Mallola per si voleu fer una agradable caminada amb nens abans o després d’anar a la platja. AQUÍ us deixem la ruta. I si voleu veure un munt de tions us proposem visitar la pineda que es troba a tocar de la platja per a gossos on trobareu aquest bonic racó. La platja dels Tions de Gavà

Platja Gavà Mar ha obtingut el segell Bandera Blava 2023.

Platja de Castelldefels

La platja de Castelldefels està situada a uns 18 km al sud de la ciutat de Barcelona, entre dos sistemes naturals ben diferenciats: el delta del riu Llobregat, amb les seves zones humides i canyissars, i el massís del Garraf. Des del 2006 la platja de Castelldefels ha obtingut diferents certificacions de Qualitat i guardons. Veure més informació.

espai dunar castelldefels
https://totnens.cat/platges-del-baix-llobregat/
Parc del Mar de Castelldefels

El passeig marítim de Castelldefels és un lloc ideal per passejar en família i anar a la platja. Recorrent el passeig es troba l’Espai Dunar que és el centre d’interpretació de les dunes just tocar del punt d’informació i el famós banc gegant. Al llar del passeig trobareu zones i parcs infantils, zona d’aparells de gimnàstica, espai per a gossos… Us recomanem que consulteu AQUÍ més indrets per visitar de Castelldefels amb nens que estan tocant a la platja.

Les platges Lluminetes i Del Baixador han obtingut el segell Bandera Blava 2023.

som el teu estiu turisme baix llobregat

A la web del Consorci Turístic del Baix Llobregat trobareu més informació.

Som el teu estiu! campanya d’activitats, oci i restauració

+ activitats i rutes pel Baix Llobregat

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

 • Responsable: totnens.
 • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
 • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
 • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
 • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
 • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat