Què fem?

Platja de la Murtra de Viladecans

  1. Home
  2. »
  3. Platja de la Murtra de Viladecans
Platja de la Murta de Viladecans
Platja de la Murta de Viladecans
web:
adreça:
platja Murtra - Viladecans Baix Llobregat (el)

logo totnens 64x64

 

 

 

 

La platja de la Murtra de Viladecans s'estenen des de la desembocadura de l'estany del Remolar fins a la de l'estany de la Murtra. La platja és la més accessible del municipi i disposa de servei de vigilància i salvament, així com de dutxes, passeres de fusta, papereres (del mes de maig al mes de setembre). Trobareu aparcament no vigilat i  de pagament els mesos d'estiu i com a alternativa teniu bus (gratuït a l'estiu els caps de setmana). Durant la temporada de bany és una zona vigilada i senyalitzada al mar amb boies grogues

 

 

Platja de la Murtra de Viladecans

Platja de la Murta de Viladecans

Està formada per sorra de gra fi i el pendent d'entrada en el mar és poc pronunciada i el fons marí és de sorra. Disposa de nombrosos serveis, inclosos alguns per a persones amb mobilitat reduïda, i és de fàcil accés, doncs es pot arribar tant en vehicle privat com en transport públic.

serveis Platja de la Murta de Viladecans

a l'estiu hi ha serveis i guingueta oberts

Platja de la Murta de Viladecans

Platja de la Murta de Viladecans

Platja de la Murta de Viladecans

 

Disposa d’aparcabicicletes i té a prop el quiosc de menjar i begudes, els lavabos públics i el lloc de socors, on es pot sol·licitar una cadira per al bany per a persones amb mobilitat reduïda. Per a una millor previsió, aviseu al servei de vigilància i socorrisme prèviament al telèfon 671254909. Consulteu horaris del servei d'autobus VB4 AQUÍ, l'aparcament als mesos d'estiu és de pagament.

 

Les dunes, espai natural protegit

les dunes de la Platja de la Murta de Viladecans

Platja de la Murta de Viladecans

Forma part de la Reserva Natural del Delta del Llobregat, per la qual cosa l'entorn es conserva poc urbanitzat i compta amb zones de gran valor ecològic. A la platja hi ha un espai no accessible que correspon a la zona protegida de les dunes. teniu passeres de fusta per passar pel costat.

Camí interpretatiu de la platja de Murtra a la Pineda del Francès

Platja de la Murta de Viladecans

Si teniu ganes d'estirar les cames i fer un tomb podreu seguir pel tram del camí de ronda que s'ha recuperat. Fa uns 800 metres i està habilitat per a vianants i ciclistes, i que uneix les platges de la Murtra amb la Pineda de Cal Francès. És un recorregut interpretatiu amb un seguit de panells us condueixen fins la platja. El seu caràcter verge i apartat ―juntament amb la platja del Remolar, van ser les úniques de la província de Barcelona que van rebre el 2018 el guardó “Platges Verges” que concedeix l’ONG Ecologistas en Acción― fa que siguin un espai perfecte per gaudir de la natura.

El mamut de la platja de la Murtra

el mamut Platja de la Murta de Viladecans

Com atractiu turístic quan accediu a la platja passareu per un restaurant on hi ha aquest singular reclam. I com que sempre que trobem animals singulars el recollim en el nostre particular llistat. AQUÍ els podeu veure tots.

 

Consulteu AQUÍ més informació sobre les platges de Viladecans.

 

Altres llocs d'interès

Som el teu estiu al Baix Llobregat

+ les platges del Baix Llobregat

Baix Llobregat activitats i rutes

 

 

INSTAGRAM