regals experiències en família

Al final ens hem decidit a fer una llista de propostes de regals d’experiències en família per Catalunya. I com sempre que fem aquest tipus de llistats els preparem des d’un punt de vista molt personal i alhora singular. La majoria son de pagament però també n’hi ha d’altres que no. Unes activitats que us han de servir per gaudir de l’entorn i voltar pel país. Pensem que no tots els regals han de tenir un cost econòmic per ser atractius, només cal fer una presentació original per generar bones expectatives i crear il·lusió. Trobareu una mica de tot i esperem que uns doni idees per fer els vostres regals.

 

Regals d’experiències en família

Repassem les activitats per fer en família i algunes de les sortides que proposem al porta, també fem un cop d’ull a altres experiències que no tenim. Hi ha empreses especialitzades en regals d’experiències que igual us poden resultar atractives. Perquè l’experiència faci gràcia mireu que sigui una proposta que qui la rebi no l’hagi fet mai.

Algunes de les activitats que us proposem no es poden fer ara, cal esperar que l’activitat estigui activa. Per aquest motiu si l’activitat us adreça a una empresa podeu contactar amb ella més endavant o fer la reserva ara. Us deixem uns xecs regals per imprimir per si voleu escriure la vostra experiència i ensobrar-la per regalar.

Recordeu, el que es regala s’ha de fer!!!

 

Llista de vals per a una experiència familiar

Us deixem els enllaços directes als webs de cada experiència.

*anirem ampliant la llista!

 

Vals de regal per a imprimir

Els xecs els podeu fer vosaltres amb una cartolina i ensobrar-los per mantenir la sorpresa. Fa temps vàrem fer uns xecs imprimibles per si els voleu fer servir.

xecs regals imprimibles blau 01

 

+ idees d’experiències per regalar

activitats en família