Què fem?

Gorgues de Carançà

 1. Home
 2. »
 3. Gorgues de Carançà
adreça:
Gorges de la Carança, Toès i Entrevalls Alta Cerdanya

 

 

 

L'espectacular ruta circular a les gorgues de Carançà ressegueix un bon tram del riu entre passarel·les, ponts i camí escarpat a les roques. Una excursió que, encara que es apte per fer amb nens, cal tenir present el tipus de recorregut. Els trams més aeris i algunes de les passarel·les poden arribar a ser complicades per fer-les amb nens molt petits. La tornada es fa pel camí de muntanya del Roc de la Madriu. Aneu-hi sense preses i consulteu totes les fotos del recorregut a la web de Con los niños a cuestas, així veureu si hi podeu anar o no. Ruta no apte si teniu vertigen!

 

*XTreme - classificada com a ruta XTreme per a nens per les característiques de l'itinerari. Cal anar ben calçats.

 

Gorgues de Carançà. Dades i mapa

Per arribar-hi us caldrà anar fins el poble de Thuès-Entre-Valls (o Toès i Entrevalls) a uns 30 Km de Font Romeu.

 • Distància: 7,5 Km
 • Temps: 6 hores amb parades i amb nens
 • Temps per a un adult: 3,5h sense parades

Gorgues de Carançà

Gorgues de Carançà. Itinerari

Gorgues de Carançà

Podeu deixar el cotxe al pàrquing (és de pagament).

 • Cal anar a buscar un petit pont que creua el riu que es troba a l'entrada de l'aparcament. El camí s'enfila ràpidament fins arribar a la bifurcació davant de la central elèctrica. Seguir per l'esquerre fins arribar a un petit túnel que fa de porta d'entrada a la cornisa.
 • Recordeu que durant tot el recorregut cal estar molt atents, sobretot si la feu amb nens. Trobareu trams que circulen per la cornisa de la roca, alguns sense passamà i altres equipats. No hi han baranes i el camí es irregular. Malgrat tot resulta una experiència espectacular i tota una aventura per als nens.
 • Per fer-vos una idea més aproximada del recorregut preferim que seguiu el post de Con los niños a cuestas. D'aquesta manera podreu anar fent foto a foto, pas a pas, cadascun dels trams de manera més directe.
 • Seguiu les seves indicacions i suggerències ja que són una família experimentada en tot tipus de rutes.
 • Us recordem que per fer la ruta es millor anar-hi d'hora per no anar amb preses durant el recorregut. La tornada, per la zona del Roc de la Madriu pot arribar a ser una mica dura.

 

Fotos de la ruta circular de les gorgues de Carançà.

Gorgues de Carançà

 

Gorgues de Carançà

 

Gorgues de Carançà

 

Gorgues de Carançà

 

Altres llocs d'interès

 

etiquetes: