Activitats estiu

Què fem?

Territori Guilleries

  1. Home
  2. »
  3. Territori Guilleries
adreça:
Plaça Doctor Robert, 3 - Sant Hilari Sacalm Selva (la)
telèfon: 676 193 065
correu electrònic: info@territoriguilleries.cat

territori guilleries

 

 

 

 

Territori Guilleries de Sant Hilari Sacalm és una botiga de lloguer de bicicletes i productes de proximitat. Disposen de diferents tipus de bicicletes, especialment de bicis de muntanya (MTB) i bicis elèctriques (e-MTB). En trobareu tant per infants com per adults, així com a complements com cadiretes i remolcs per als més petits.  Teniu tot el que necessiteu per fer una ruta en bici com casc i mapes i rutes per a seguir amb el mòbil (GPS). Si voleu us assessoren per ajudar-vos a escollir la ruta que més s'adapti al vostre gustos i habilitats. També trobareu a la venda una varietat de productes de proximitat fets a Sant Hilari.

 

 

Territori Guilleries, lloguer de bicicletes

Territori Guilleries, lloguer de bicicletes

A Territori Guilleries hem volgut delimitar 3 zones properes al poble per on podreu anar també amb bicicleta i descobrir llocs molt emblemàtics de Sant Hilari Sacalm i de les Guilleries. Son les següents: Ruta familiar, Pla de les Arenes i Boscos d’en Serrallonga. També us podem aconsellar sobre la ruta que s’ajusta més a les vostres necessitats.

Territori Guilleries en família - ruta familiar

Territori Guilleries, lloguer de bicicletes

Territori Guilleries, lloguer de bicicletes

Rutes amb bicicleta de dificultat baixa aptes per a tota la família. Coneixereu Sant Hilari a través dels seus carrers, les seves fonts (Font Vella, Font del Pic, Font del Parc...) i la seva gent. Hi ha gran quantitat de zones de joc i de pícnic repartides pel poble. Als voltants de Sant Hilari hi tindreu a tocar la fauna i la flora autòctones

 

Horari botiga

Territori Guilleries, lloguer de bicicletes

Dissabtes, diumenges i festius de 9:00 a 17:00

Si vols una bici per un altre dia truca al 676193065 o fes la reserva a la web

 

 

Altres llocs d'interès

+ activitats en família

+ activitats i rutes per La Selva

 

 

INSTAGRAM