1. Home
  2. »
  3. Troba els Tamarros d’Andorra
adreça:
Les Escaldes Parròquia Escaldes-Engordany

 

 

 

Si una cosa agrada als nens quan es surt d'excursió és anar a l resseca d'alguna cosa especial. Amb el reclam turístic " Troba els Tamarros d'Andorra " les famílies amb nens tenen una excusa perfecte per recórrer el petit país dels Pirineus. De moment el projecte inclou 7 Tamarros diferents repartits en cadascuna de les 7 Parròquia. Passeu per l'Oficina de Turisme i recolliu el llibret amb el mapa i les instruccions d'on trobar-los.

 

Troba els Tamarros d'Andorra i deixa'ls una pedra.

Aquest éssers entremaliats, meitat llegenda i meitat imaginació popular, viuen en el seu món particular. Pel que sabem, a Andorra n’hi ha almenys set. Són molt difícils de veure perquè, a més de moure’s molt, molt ràpidament, saben fer-ho sense fer-se notar gens ni mica. A totes aquestes dificultats cal afegir-hi que només surten del seu món quan els necessitem.

Troba els Tamarro d'Andorra Caldes

Troba els Tamarro d'Andorra i  deixa'ls una pedra per activar els seus poders.

Hi ha una cosa molt important que has de saber dels tamarros: són els protectors de la natura i els boscos d’Andorra.

Resulta que cadascun dels set tamarros que hem aconseguit identificar després d’anys d’estudis, plens de dificultats, té encomanada la protecció de l’entorn natural d’una de les nostres parròquies. Per dur a terme aquesta tasca, compten amb un portal màgic, ocult en els boscos que protegeixen. En aquest punt, el més natural és que et preguntis de què o de qui ens protegeixen, oi?

 

Els  noms dels 7 Tamarros d'Andorra

Troba els Tamarro d'Andorra Dino

veure el mapa i localització dels Tamarros

També trobareu la figura de cadascun d'ells, el nom i les coordenades perquè us sigui més fàcil localitzar-los.

  • Nilo - Canillo -
  • Enko - Encamp
  • Dino - Ordino
  • Massa - La Massana
  • Andy - Andorra la Vella
  • Lau - Sant Julià de Lòria
  • Caldes - Escaldes-Engordany

Consulteu les diferents Oficines de Turisme d'Andorra on us donaran més informació i el llibret i mapa per trobar els 7s Tamarros.

 

Altres llocs d'interès

Andorra amb nens