Què fem?

Ruta Macarulla On son els bolets?

  1. Home
  2. »
  3. Ruta Macarulla On son els bolets?
on son els bolets? ruta  Macarulla
on son els bolets? ruta  Macarulla
adreça: Crta. de Montaup, CS240 Km 7,8 - Bosc del Som Bordes de Mereig
adreça:
Canillo Parròquia Canillo
coordenades: 42.562557, 1.575787

 

 

 

Ruta Macarulla, On son els bolets? és una nova ruta familiar dels itineraris itineraris Macarulla situat a la Parròquia de Canillo. L'itinerari descobreix als nens el món dels bolets que es poden trobar a Andorra. De la mà d'en Fungi, un dels moltíssims fongs que podeu trobar els nens aprenen sobre els fongs, les seves característiques mentre es diverteixen seguin el camí. Podeu descarregar-vos el díptric o demanar-lo en algun punt d'informació turística.

 

Ruta Macarulla On son els bolets? - itinerari Macarulla (2)

  • Distància: 3,7 Km
  • Temps: 1,30 minuts
  • Dificultat: fàcil
  • Inici: 42.562557, 1.575787 (Berenador del Tamarro Nilo, baixar per la Callissa de les Bordes de Mereig)

*La macarulla andorrana és una pinya de pi pinyer.

Una excursió amb l'afegit d'anar trobant objectes i bolets durant el recorregut. En aquesta ruta ubicada a la parròquia de Canillo, podreu descobrir el fascinant món dels bolets. Aprendre a distingir-los, com collir-los i que cal saber per convertir-se en un bon boletaire. Alhora que a través del llibret aprendreu a cercar la flora i fauna de l'entorn.

 

ruta macarulla on son els bolets?

Excursió per identificar els bolets d'Andorra

Seguint la guia d'on son els bolets? podreu descobrir i aprendre a identificar els diferents tipus de bolets que es poden trobar a Andorra. Aquest segon itinerari Macarulla està ubicat a tocar d'un altre dels grans atractius fer visitar en família, el Tamarro Nilo. A través del joc us endinsareu dins les tradicions del país i gaudireu de la seva flora i fauna.

ruta macarulla on son els bolets?

bolets d'Andorra

ruta macarulla on son els bolets?

Per fer els Macarulla disposareu d’una guia d’activitats amb la qual cada família descobrirà la història del sender màgic que està fent. La guia (guia format PDF) també us aproparà a la vida natural, fauna i flora, del camí escollit; a més us explicarà creences populars andorranes.

 

Nilo, el tamarro de Canillo

Troba els Tamarro d'Andorra Nilo

veure els 7 tamarros d'Andorra (localitzacions)

 

Senders màgics Macarulla amb valors afegits

ruta el bosc del minairons

El valor afegit dels petits senders màgics de Macarulla es troben en la ruta i en els diversos elements que conformen la descoberta, els jocs i les sorpreses “amagades” de cada traçat. Han estat ideats i fets per artistes i artesans locals amb materials nobles i respectuosos amb el medi natural, com ara la fusta, el ferro, la pedra i altres, i estan plenament integrats en el paisatge.

A les oficines de turisme trobareu els quaderns que permetran descobrir a cada família els petits senders màgics de Macarulla. A més, una vegada realitzat l’itinerari, us podreu descarregar el diploma que us acreditarà com a “macarulles”.

 

 

Altres llocs d'interès

+ Andorra amb nens

+ jardins i arborètums

 

 

INSTAGRAM