Activitats estiu

Què fem?

Barcelona Bosc Urbà indoor

  1. Home
  2. »
  3. Barcelona Bosc Urbà indoor
adreça: Parc del Fòrum, s/n
adreça:
Parc del Fòrum, s/n, Barcelona Barcelonès (el)
obert: dissabtes, diumenges, festius i cada dia en períodes de vacances escolars (tancat el 25 i 26 de desembre i 1 de gener)
telèfon: +34 645 145 407
correu electrònic: info@barcelonaboscurba.com

barcelona bosc urba logo

 

 

 

 

El Barcelona Bosc Urbà indoor és el primer i únic parc d’aventures en alçada de Barcelona. Renovat el 2021, està ubicat al Bosc de Columnes de la plaça del Fòrum i ofereix més de 30 atraccions d’aventura per a tota la família.

 

 

Barcelona Bosc Urbà indoor

Barcelona Bosc Urbà indoor

Hi trobareu 2 circuits d’aventura amb diferents nivells (familiar o esportiu) i la novetat del  Jumping en alçada, voleu descobrir-les?

 

  • CIRCUIT FAMILIAR:  per a infants a partir d’1,30 m d’alçada. Us ho passareu d’allò més bé enfilant-vos a les 15 atraccions de nivell mitjà-baix entre les quals trobareu tirolines, ponts, túnels, escales i xarxes, pensades per a la diversió dels petits-grans aventurers! Bosc Urbà (Circuit familiar)
  • CIRCUIT ESPORTIU: a partir d’11 anys i 1,40 m d’alçada. Gaudireu de la diversió més bèstia lliscant per les seves tirolines, slacklines, skate aeri i laberints pensats per als amants de les emocions fortes. Bosc Urbà Barcelona, el teu parc d'aventura de la ciutat comtal 

Barcelona Bosc Urbà indoor

 

Jumping en alçada al Bosc Urbà

Barcelona Bosc Urbà indoor

  •  JUMPING EN ALÇADA: a partir de 5 anys (els menors de 8 anys han d’anar acompanyats d’un adult que també faci l’activitat). L’atracció consta de 2 grans habitacles tancats, fets de xarxes elàstiques, on jugar i saltar tenint la mateixa sensació que a un llit elàstic, però a 5 metres d’alçada! En ser habitacles tancats, no es requereix subjecció i sempre hi ha un monitor/a en la zona, per supervisar i dinamitzar l’activitat. Bosc Urbà (Jumpling en alçada) Jumping en alçada indoor Bosc Urbà

 

La seguretat al Barcelona Bosc Urbà

Barcelona Bosc Urbà indoor

I per gaudir de l’aventura amb total seguretat, a l’inici dels circuits i en les atraccions que ho requereixen, els monitors/es del parc fan una explicació de seguretat prèvia adaptada a l’edat dels i de les participants. El parc compta també amb el nou sistema de seguretat CLIC-IT®, que disposa de dos connectors que estan sincronitzats, de manera que en obrir un connector es bloqueja l'altre. Aquesta tecnologia planteja un nivell addicional de seguretat evitant així el risc de despreniment accidental del cable de seguretat.

 

Zona de Restauració

Barcelona Bosc Urbà

ZONA DE RESTAURACIÓ: i si tanta aventura us ha obert la gana, podreu fer un mos ben original i deliciós a la Food Truck del Bosc, on podreu gaudir d’opcions gastronòmiques per a tota la família: snacks, tapes, creps i menús especials en un ambient relaxat a l’aire lliure.

 

Festes d'aniversari

Barcelona Bosc Urbà indoor

FESTES D’ANIVERSARI: si vols que la teva festa sigui una aventura per recordar, convida-hi als teus amics. A més de passar-ho molt bé, podreu esmorzar, berenar i bufar-hi les espelmes! També hi ha paquets d’aniversari que inclouen servei de ludoteca, on un monitor dinamitza jocs per als infants mentre els adults es relaxen a la zona de restauració. Bosc Urbà (Festa d'aniversari)

 

Al Barcelona Bosc Urbà, diversió d’alçada per a tota la família!

 

 

 

INSTAGRAM