Què fem?

Parc de la Granota de Castelldefels

  1. Home
  2. »
  3. Parc de la Granota de Castelldefels
adreça: Carretera de la Sentiu, 1
adreça:
Castelldefels Baix Llobregat (el)
horari: de 10 a 20 h

plans en familia

 

 

 

El Parc de la Granota de Castelldefels és un espai verd amb vegetació típica del Garraf. Disposa de molta ombra i és ideal per a una tarda d'estiu. Hi ha una petita cascada on sentireu granotes, i si us hi fixeu, en trobareu alguna de petita i molts capgrossos. Hi ha dues zones de joc infantil. Una per nens més petits i una altra per nens més grans i 'grimpadors', ja que té un petit circuit d'aventura. Està prohibit jugar a pilota i entrar amb bicicletes.

 

Parc de la Granota de Castelldefels. Què hi trobareu?

parc de la granota de castelldefels

Granotes! Les trobareu dins el petit llac presidida per l'escultura d'una granota verda.

El Parc de la Granota és un espai amb vegetació típica del Garraf (llentiscle, margallons...) que conviu amb espècies típiques de jardineria (agapants, clívies...).  Té una superfície de 22.628 m2 amb camins i parterres enjardinats i moltíssims pins.  Disposa també de jocs infantils i d'un petit llac presidit per l'escultura d'una una gran granota verda.

  • Escultura
  • Llacs, estanys i brolladors
  • Jocs infantils amb grans estructures de fusta amb ponts, tobogans, passeres, cordes... Caseta i trenet de fusta per als més petits.
  • Font aigua potable
  • Lavabos
  • Aparcament de bicicletes

La singularitat: La masia de Can Vinader, actual seu de Jarfels.

 

Piratira! al Castell de Castelldefels

Molt a prop teniu el Castell de Castelldefels. Consulteu les activitats que tenen programades. També podeu visitar-lo i descobrir Piratia, el Centre d'interpretació de la pirateria de la Mediterrània.

 

 

Altres activitats amb nens

+ Baix Llobregat amb nens

+ parcs infantils

 

 

INSTAGRAM