Què fem?

Parc de Torreblanca a Sant Feliu de Llobregat

 1. Home
 2. »
 3. Parc de Torreblanca a Sant Feliu de Llobregat
adreça: Carretera Reial, 159
adreça:
Baix Llobregat (el)

 

 

 

El Parc de Torreblanca està situat en els termes municipals de Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern i Sant Joan Despí. La seva extensió, unes 9 hectàrees i la la seva exuberant vegetació, amb la zona dedicada als rosers, la converteixen en un bonic espai lúdic i de passeig del Baix Llobregat. La part central del parc està presidida pel llac que s'envolta de grutes, coves, camins i un bonic salt d'aigua. El laberint de xiprers és també un dels espais més visitats del jardí romàntic. A partir de 1982 el Parc de Torreblanca passa a ser de titularitat pública. L'Àrea Metropolitana de Barcelona, en coordinació amb els ajuntaments, s'encarrega de la gestió i manteniment integral del parc.

 

Parc de Torreblanca a Sant Feliu de Llobregat

En aquesta sortida s'ha arribat al Parc amb el Tram Baix (parada Torreblanca) una manera encara més divertida de fer la visita. A  la web del Consell Comarcal del Baix Llobregat trobareu tota la informació d'horaris i normativa.

El Parc de Torreblanca, jardí romàntic amb llac i laberint

Parc de Torreblanca a la web AMB

Entre les espècies vegetals que podeu trobar al Parc de Torreblanca cal destacar, per l’extensió que ocupen, el plataner i el pi, alguns amb troncs enormes. També s'hi troben roures, palmeres, til·lers, acàcies, moreres, xiprers, el margalló, l’alzina... Cal destacar la zona dels rosers. El Parc de Torreblanca  va ser un dels centres productors de roses més important del país.

El Parc de Torreblanca, jardí romàntic amb llac i laberint

 • La part central del parc està presidida pel jardí històric del segle XIX. Un jardí romàntic com s'estilava en l'època. El seu disseny, al voltant del llac, recorda els contes de fades.
 • El llac. Un atractiu i curiós pont de pedra, que recorda els troncs caiguts dels arbres travessa el llac. Les roques i pedres imiten les formes i els elements propis de la natura. Grutes, illes, coves, llacs i salts d'aigua, envoltats d'una vegetació exuberant i diversa. Al llac s'hi han instal·lat nombroses tortugues.
 • A la zona més moderna del Parc que segueixen els antics camps de conreu, s'hi  incorporen diversos espais de trobada. Grans places i arbredes on trobareu dues zones de joc infantil, mobiliari urbà i fonts.
 • El parc disposa d'una zona de pícnic i  dos bars amb taules exteriors on poder prendre alguna cosa.

Serveis del Parc de Torreblanca

 • Jugatecambiental i activitats. Consulteu agenda
 • Cafeteria
 • lavabos
 • fonts
 • zones infantils i pistes de bàsquet
 • zona de pícnic
 • elements gimnàstics
 • pàrquing

horaris (consulteu la web del Consell Comarcal del Baix Llobregat)


*
Es permet l'entrada de gossos sempre que vagin lligats (hi ha espais com la zona infantil on no poden entrar)

* No es pot donar menjar als animals del parc

 

Altres llocs d'interès

Parc Can Mercader – Cornellà de Llobregat
El camí de la Bunyola – El Prat de Llobregat

sortir amb nens pel Baix Llobregat

+ jardins botànics

+ parcs amb laberints

 

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save