Quaderns d\'estiu Castellnou Edicions

Què fem?

Camí de la Bunyola

  1. Home
  2. »
  3. Camí de la Bunyola
adreça:
Carrer de Cal Lluquer, Baix Llobregat (el)

 

 

 

 

El camí de la Bunyola al Prat de Llobregat és un itinerari planer i suau que es pot fer tranquil·lament sobre rodes en un camí asfaltat on només hi poden circular bicicletes, cotxets o gent amb patins. Per aquest motiu es considerat un recorregut ideal per anar amb nens. Un itinerari de 4,6 km on hi podeu trobar diferents espais per descansar, omplir les cantimplores i gaudir del paisatge. Per als qui preferiu anar caminant tot fent una excursió hi trobareu un camí específic, exclusiu per a vianants, i separats de les bicicletes. La ruta està dins la Xarxa d'Espai Natural del Delta del Llobregat.

El camí de la Bunyola al Prat de Llobregat. Descobrint el Delta

Camí de la Bunyola

L'itinerari es troba enmig del Delta del Llobregat una zona humida plena de vegetació, canyissars, pinedes i conreus. Un espai natural on es pot contemplar la flora i la fauna dels aiguamolls i estanys fins a la platja. Al mirador de  Cal Lluquer hi ha una zona de pícnic i aparcament de bicicletes.

El camí de la Bunyola al Prat de Llobregat

El camí de la Bunyola al Prat de Llobregat

El camí de la Bunyola al Prat de Llobregat

  • Si voleu allargar el recorregut podeu seguir el carril bici del costat de l'aeroport. El camí arriba fins a la platja del Prat de Llobregat, pedalant uns 14 kms pel Delta fins a toca el mar.
  • Sí voleu arribar-vos fins a l'aguait de l'estany de Cal Tet haureu de deixar les bicis aparcades a Cal Lluquer. Són uns 3 Km de passejada. L'aguait és el més conegut dels espais naturals i un dels millors punts d’observació d’ocells i aus aquàtiques.
  • Durant el recorregut es pot contemplar l'anada i vinguda dels avions que volen baix ja que l'aeroport està al costat. Observar els avions com passen per sobre el cap a tan poca alçada és tota una experiència per a petits i els grans.

El camí de la Bunyola al Prat de Llobregat

(foto Germinal V.)

  • Si us arribeu fins la platja trobareu el Mirador de la Bunyola. Des de la terrassa podreu gaudir d’unes bones vistes de la platja protegida de Ca l’Arana, un espai tancat i dedicat a la conservació.

 

Altres llocs d'interès

 

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save