Activitats estiu

Què fem?

Mirador de Cal Lluquer al Delta del Llobregat

  1. Home
  2. »
  3. Mirador de Cal Lluquer al Delta del Llobregat
adreça:
El Prat de Llobregat Baix Llobregat (el)

 

 

 

 

El Mirador de Cal Lluquer es un punt d'informació dels Espais Naturals del Riu. Des d'aquí podeu endinsar-vos i recórrer els camins per descobrir aquest bonic espai natural. La manca de temps no ens ha permès fer cap ruta però la veritat és que hem quedat meravellats. Hem arribat des de la carretera de l'Aviació, que passa a tocar del bonic Parc Nou, passant per Mirador dels Avions fins arribar a la zona d'aparcament de Cal Tet.

 

 

Mirador de Cal Lluquer al Delta del Llobregat, mini ruta

Mirador de Cal Lluquer0

Aneu-hi amb temps, no feu com nosaltres, i gaudir d'una sortida agradable i familiar.  Abans d'arribar a l'aparcament passareu pel popular Mirador dels Avions.

Mirador de Cal Lluquer0

  • Cal deixar el cotxe al pàrquing de Cal Tet. Hi trobareu zona infantil, taules de pícnic i fonts.
  • Un cop deixat el cotxe heu de seguir pel Camí Reial de València passant per les masies de Can Ribes i Cal Nani. Teniu cartells informatius dels camins i també de fauna i flora.

Mirador de Cal Lluquer0

  • Seguiu fins arribar al Mirador de Cal Lluquer. Aquí teniu punt d'informació dels Espais Naturals del Riu on podreu fer una ruta circular d'uns 3Km. Des de dalt del mirador les vistes són magnífiques. Mirant direcció al mar teniu el Llobregat a l'esquerre. Si us quedeu una estona segur que veureu passar aus. També és un bon mirador d'avions.

Mirador de Cal Lluquer0

Mirador de Cal Lluquer0

 

  • Després de baixar del mirador varem continuar per un dels senders paral·lels al riu. Nosaltres varem continuar fins donar la volta al calaixos de depuració, per després, malauradament, acabar la sortida. Us recomanem fer l'itinerari sencer, amb sortida i arribada al punt d'informació dels Espais Naturals del Riu. Podreu veure la desembocadura del Llobregat i l'estany de Cal Tet, així com observar nombroses espècies d'ocells.

 

Delta del Llobregat, xarxa d’espais naturals protegits.

El Delta del Llobregat, espai natural protegit13veure itineraris i informació de la xarxa d'espai protegit del Delta

 

 

Altres llocs d'interès