7 parcs on poder passejar i fer mini excursions
|

7 parcs per passejar i fer mini excursions

7 parcs on poder passejar i fer mini excursions

Quan es parla de parcs, o parcs infantils, es sol associar a espais on hi ha gronxador per als nens. Això és cert, encara que hi puguin haver certes excepcions. En aquest recull hem seleccionat 7 parcs per passejar i fer mini excursions ja que disposen de camins i llargues zones de passeig. N’hi ha que son pulmons verds de ciutats com Barcelona, Girona, Lleida o Terrassa i altres que s’han reconvertit esdevenint grans zones de lleure.

 

7 parcs per passejar i fer mini excursions

Cal indicar que per mini excursions entenem, en aquests casos, parcs de grans dimensions on es pot fer un bon recorregut a peu. Teniu tota la informació de cada parc i la seva ubicació a les fitxes que hem enllaçat.

 

Parc Ribes del Ter i Devesa a Girona

parc de la devesa

La Devesa és un dels espais més emblemàtics i característics de Girona. Es tracta d’un gran parc de més de 40 hectàrees de terreny, de les quals aproximadament tres quartes parts estan ocupades per plàtans que es disposen en àmplies avingudes que formen un total de 6 illes. Teniu un itinerari, fàcil, adaptat i còmode que podeu fer com un bonic i saludable passeig en família. Ruta lineal 3,2 Km.

 

Parc del Falgar i la Verneda a les Franqueses del Vallès

Parc del Falgar i la Verneda a les Franqueses

Es tracta d’un espai d’interès natural de 171.000 m2 que forma part de la Xarxa Natura 2000. Està dividits en 3 zones connectades i ben diferenciades. La seva forma allargada el fa idoni per fer una bona passejada alhora que es passa i descobreix els diferents punts d’interès. Disposa d’Aula de la Natura, zona de jocs, aparells de salut i una àrea de pícnic.

 

Parc de la font dels Oms a Cardedeu

Parc de la font dels Oms a Cardedeu

Un bonic espai natural al mig del bosc de gairebé 9 mil m2 situat en el tram de riera en la part nord del nucli urbà dins de l’àmbit de la riera de Vallforners. És un espai per a l’educació ambiental on s’hi poden trobar dos ecosistemes diferents, el de l’alzinar i el bosc de ribera. Disposa de zona infantil, àrea de pícnic i s’hi pot fer observació d’aus.

 

Parc de La Mitjana de Lleida

Parc de La Mitjana de Lleida

El parc és un espai enorme natural situat de més de 90 hectàrees de bosc de ribera. Conserva en molt bon estat ecosistemes representatius del bosc de ribera de la terra baixa mediterrània. S’hi organitzen diferents activitats mediambientals des del Centre d’interpretació del Parc. Hi trobareu camins i sendes per passejar, espais per descansar, fer esport i un parell de zones de pícnic.

 

Parc del Francolí de Tarragona

Parc del Francolí de Tarragona

S’estén en una superfície de 12,7 hectàrees. Els camins, de terra i asfaltats, condueixen per tot els seus racons fent-los ideals per passejar, córrer o anar en bici. Al nord del parc hi ha la connexió del Pont del Diable (Aqüeducte de les Ferreres) i al sud el pont Port-Platges. Disposa de zones infantils, àrees de pícnic, bar, circuit trial per a bicis.

 

Parc Vallparadís a Terrassa

Està format per tres torrents: Vallparadís, Monner, i el de les Ànimes. Els més de 395.000 m2 de zona verda l’han convertit en un dels parcs urbans més grans de Catalunya. S’allarga gairebé 3’5 quilòmetres entre camins, gespa i espais l´ús. Disposa de zona infantil, trenet, àrea de pícnic, piscina municipal…

 

Parc del Castell de l’Oreneta a Barcelona

7 parcs on poder passejar i fer mini excursions

Gran espai forestal que connecta Barcelona amb la serra de Collserola. Les seves 17 hectàrees són el resultat de la suma de dues finques rurals i de les restes d’un castell, el de l’Oreneta que dóna el seu nom al parc. El parc és una bonica zona d’excursió en un bosc dins la ciutat. Disposa de zones de descans i pícnic, zones infantils, trenet…

 

+ PARCS INFANTILS

+JARDINS I ARBORÉTUMS

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat