Parc del Francolí de Tarragona

 1. Home
 2. »
 3. Parc del Francolí de Tarragona
adreça:
Tarragona Tarragonès (el)

 

 

 

El Parc del Francolí a Tarragona s'estén en una superfície de 12,7 hectàrees. Els camins, de terra i asfaltats, condueixen per tot els seus racons fent-los ideals per passejar, córrer o anar en bici. Al nord del parc hi ha la connexió del Pont del Diable (Aqüeducte de les Ferreres) i al sud el pont Port-Platges. Hi trobareu diferents elements infantils, destacant el vaixell pirata i forces taules de pícnic. Disposa d'un bar, zona d'aparcament i s'hi organitzen diferents activitats.

 

Parc del Francolí de Tarragona. Què hi trobareu

Parc del Francolí de Tarragona

Parc del Francolí de Tarragona

 • jocs infantils: vaixell pirata i altres elements infantils
 • àrea per a gossos
 • fonts ornamentals
 • fonts
 • zones per a espectacles i activitats diverses
 • pistes esportives: cistella de bàsquet, porteria futbol, taula de ping-pong
 • zones de pícnic amb unes 25 taules repartides en dues zones
 • zona amb circuit de trial per a bicis
 • pista d'skate
 • camins per passejar, anar en bici...

Parc del Francolí de Tarragona

La vegetació del parc està formada per més de 2.000 arbres de 70 espècies diferents. Els arbustos, uns 50 mil ajuden a delimitar espais. Plantes, gespa i prat natural encatifen el parc entre els camins de terra i els asfaltats.

 

Àrees de pícnic del Parc del Francolí

Parc del Francolí de Tarragona

Us deixem l'entrada del blog som de pícnic on podreu veure moltes fotos de la zona de pícnic i del parc en general. Les fotos són del mes de març del 2018 i us podreu fer una idea més exacte de la distribució d'elements i del seu estat.

 

Projecte social del Parc del Francolí

Parc del Francolí de Tarragona

La gestió del Parc del Francolí promou el desenvolupament de nous projectes socials que permeten crear ocupació per a les persones amb discapacitat i/o trastorn mental i fan sostenible el manteniment del parc, aportant valor al municipi de Tarragona i als seus ciutadans.

El bar és molt més que un bar, és un espai on la convivència, la participació, la solidaritat i la innovació es posen al servei de les persones.

La Fundació Onada també hi organitza tot tipus d'activitats lúdiques i culturals per tal de dinamitzar el parc i convertir-lo en un espai integrador (concerts, jornades gastronòmiques, cinema a la fresca, cursets d temàtiques diverses, txi-kung,...), amb el suport i col·laboració dels voluntaris.

 

Altres llocs d'interès