baner tram baix

Què fem?

Pilon´s Street, el carrer Comte de Tarragona

  1. Home
  2. »
  3. Pilon´s Street, el carrer Comte de Tarragona
adreça:
Carrer de Comte, Tarragona, Tarragonès (el)

 

 

 

El Pilon´Street el carrer Comte de Tarragona és un carrer del cas antic de la ciutat. Des de fa uns quants anys, cada primer dissabte de juliol se celebra la festa de la pintada dels pilons. Uns pilons que va posar l'ajuntament per evitar que hi aparquessin els cotxes. Els veïns els van trobar lletjos i per això van decidir pintar-los. Primer ho feien de nit i d'amagat i ara ja és tota una festa en una manera original i bonica de donar vida a un carrer. Gràcies als colors i dissenys de cada piló el carrer s'ha convertit en un reclam turístic. La festa ha anat evolucionant i introduint elements nous convertint-se en una festa amb aires internacionals per això el carrer se'l coneix com el Pilon's Street.

Pilon´s Street el carrer Comte de Tarragona.

Dissenys i colors que canvien cada any

Pilon´s Street el carrer Comte de Tarragona

Pilon´s Street el carrer Comte de Tarragona

Durant la trobada de Sant Agapito Bis, o International Pilons Parade, cada any converteixen en obres d’art els 47 pilons que hi ha a costa i costa del carrer. Un cop pintats es fa una votació per determinar el piló que més ha agradat i que serà el que s'indultarà de ser repintat l'any següent. Des de fa uns anys s'atorga la distinció del Piló convidat a una associació que pinta el seu piló commemoratiu.

Pilon´s Street el carrer Comte de Tarragona

Pilon´s Street, el carrer Comte de Tarragona

Pilon´s Street el carrer Comte de Tarragona

A la web oficial podreu descobrir l'origen i més informació d'aquesta creativa activitat. Fotos:   Barcelona en Horas de OficinaPanoramio, PanoramioTarragona Tarraco Tarracom

Podeu veure una bona col·lecció de fotos del carrer i de dissenys de pilons aquí, o també seguir el facebook de Pilon's Street.

 

 

Altres llocs d'interès

 

 

Save

Save

Save