Activitats estiu
Camins i Parcs Fluvials

Camins i Parcs Fluvials

Els Camins i Parcs Fluvials son zones i senders que es troben a tocar de rius o rieres. La majoria estan senyalitzats i s’hi poden trobar panells informatius de la flora i fauna de la zona. Es tracta d’espai naturalitzats que s’integren a l’entorn i que han estat condicionats perquè els veïns i visitant gaudeixen de l’entorn del riu. N’hi ha que disposen de zona de lleure amb taules de pícnic, zona infantil amb gronxadors o camins saludables. Cal respectar l’indret i no llençar cap tipus de brossa.

A l’estiu alguns trams de rius, sobretot els gorgs, poden tenir l’accés restringit. O, en altres ocasions, està prohibit banyar-s’hi. Recordeu que sempre s’ha de respectar els senyals i fer cas dels avisos preceptius. Us recordem els Consells per banyar-se a rius, pantans i estanys. I recorda que les deixalles no tornen soles.

ponts del Torrent de Colobrers

Camins i Parcs Fluvials de Catalunya

Recordeu, cal ser prudent i no travessar ni caminar dins del curs de rius i rieres en cas de mal temps. Respecteu els senyals i sigueu curosos a l’hora de banyar-vos i sobretot no ho feu si hi ha algun cartell que ho desaconsella o prohibeix. Comproveu si a la zona on aneu hi ha restriccions de bany, fins i tot en els llacs d’alta muntanya.

Activitats en família

activitats familiars

Activitats amb nens a Catalunya. Hem recollit un bon grapat de propostes d’activitats en família per gaudir tot junts. Podeu escollir entre les diferents propostes, des de visitar una mina, a fer circuits d’orientació, descobrir la natura o pujar en vaixell. No totes són de pagament, al mapa els podreu identificar segons el color de la icona (taronja de pagament i blau gratuït).

AGENDA

agenda