baner tram baix

Què fem?

Catalunya en Miniatura

  1. Home
  2. »
  3. Catalunya en Miniatura
adreça: Can Balasch de Baix, s/n
adreça:
Torrelles de Llobregat Baix Llobregat (el)
coordenades: 41.3605391 / 1.9860828
horari: de dilluns a divendres: 10:00 a 15:00 h. Caps de Setmana i Festius: 10:00 a 18:00 h.
telèfon: + 34 936 890 960
correu electrònic: info@catalunyaenminiatura.com

 

 

 

 

Catalunya en Miniatura és exposició exterior de maquetes és un mapa de Catalunya de 25.000m2 de realitat “Real”, on et convertiràs en un gegant i en un agradable passeig en plena naturalesa podràs conèixer la geografia, arquitectura i cultura. Feu de Gulliver i descobriu el patrimoni cultural i natural de Catalunya!

 

(només Catalunya en Miniatura amb opció d'afegir el circuit d'aventura)

 

Catalunya en Miniatura, exposició de maquetes

Catalunya en miniatura

  • Barcelona: Amb més de 48 maquetes, que anirien des del gòtic, passant pel romànic i el modernisme, fins a les infraestructures més modernes. La Sagrada Família, Montserrat, el Camp Nou, Rupit, el Monument a Colón, entre d’altres, et conduiran per la geografia de la província de Barcelona.
  • Girona: Més de 16 maquetes componen el recorregut de la província de Girona, de les que destaca la Costa Brava, tant per les seves platges així com per la seva zona de muntanya i les estacions d’esquí dels Pirineus.
  • Lleida: A més a més de les 22 maquetes que representen aquesta província hi podràs trobar el conjunt romànic de la Vall de Boí, els Pirineus i les estacions d’esquí.
  • Tarragona: Formada per 18 maquetes, a aquesta província podràs gaudir des del conjunt romà de Tàrraco fins a la indústria petroquímica, la Catedral i la destacada Costa Daurada, entre altres grans meravelles d’aquest territori.

Catalunya en miniatura als teus peus

Racó Gaudí: A Antoni Gaudí i Cornet (1852-1926), com a destacat arquitecte del modernisme català, LI DEDIQUEM AQUEST ESPAI: la seva obra està reproduïda amb la fidelitat i l’estima que es mereix. Al parc es poden visitar les maquetes tant de les seves obres realitzades a Catalunya així com de les dels edificis de la resta de la Península i Balears.

No us oblideu de fer una foto de record calçant les botes d'en Gulivert, saludant al caragol gegant o al costat de la bola del món gegant!

 

*fotos del Facebook de Catalunya en Miniatura

 

(només Catalunya en Miniaturaamb opció d'afegir el circuit d'aventura )