baner tram baix

Què fem?

Cripta i Colònia Güell

  1. Home
  2. »
  3. Cripta i Colònia Güell
adreça: c/ Claudi Güell, 6
adreça:
Santa Coloma de Cervelló Baix Llobregat (el)
coordenades: 41.359191 /2.038136
obert: Dissabtes, diumenges i festius
telèfon: (+34) 936 305 807

 

 

 

La Cripta de la Colònia Güell és l’obra que va servir de laboratori d’assaig per a la Sagrada Família, el taller d’innovació arquitectònica més sorprenent del segle XX el lloc on esclata la creativitat de Gaudí. L'església va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Al recinte de la Colònia hi ha l’exposició, Centre d’Interpretació, que serveix com a complement ideal per entendre tot el conjunt. Consulteu al web els tallers per a nens i les visites teatralitzades.

 

 

 

 

Colònia Güell. Visites en família

colonia Güell Santa Coloma de Cervelló

Visites a la Cripta i la Colònia Güell pensada per a famílies amb nens. Un espai on conflueixen natura, cultura i història. recordeu que amb l'entrada us donaran un mapa detallat de tot l'espai i la guia d'àudio.

Colònia Güell

  • En arribar al centre d’atenció als visitants l’ajudaran a planificar la visita tenint en compte les edats dels més petits.
  • Normalment la visita comença per l’exposició permanent situat al mateix centre d’atenció als visitants. A través de l’exposició es pretén apropar el coneixement de la Colònia Güell a tots els públics de manera didàctica i atractiva.
  • Un dels espais imprescindibles per a les famílies és l’audiovisual en una de les sales de l’exposició permanent. L'àudio ajudarà als nens a entendre com es vivia a la Colònia en aquella època a través dels ulls de l’Eulàlia, una nena que vivia i treballava a la Colònia Güell.
  • Durant el recorregut per la Colònia Güell es trobaran espais verds on els més petits podran córrer, jugar amb els gronxadors,… i tot en un ambient totalment segur.
  • Si ens visita en dissabte, no s’oblidin de passar pel Mercat de pagès (de 9 a 14h al Camet de la Colònia Güell) on es poden trobar producte fresc arribat des del Parc Agrari del Baix Llobregat. A les pinedes que envolten l’església hi ha bancs per seure tranquil·lament. També hi ha una font al sector de la pineda conegut com a bosc Joaquim Folguera, a prop de l’església.

 

Cripta de Gaudí

Cripta de Gaudí

Cripta Colònia Güell

 

 

 

Altres llocs d'interès