Rutes ludificades
|

Rutes ludificades

Les rutes ludificades son un excursions que incorporen algun tipus de joc de pistes o gimcana. Es tracta d’itineraris que mitjançant la ruta-joc podem aprendre sobre l’entorn. Aprendre sobre la natura que ens envolta, desxifrar enigmes, descobrir el patrimoni i la història… mentre caminem, aprenem i seguim les pistes de manera distesa i divertida. La majoria funcionen a través d’una app, com les ruta-joc de Natura Local, però també n’hi ha que es segueixen amb un mapa o llibret. També se les coneix com a rutes gamificades.

Rutes ludificades

Rutes ludificades

Hem volgut diferenciar aquestes ruta-joc de les gimcanes o jocs de pistes que de manera divertida ens proposen descobrir un municipi. Si voleu passejar-vos tot jugant consulteu el nostre llistat de jocs de pistes i gimcanes familiars.

ruta-joc rutes gamificades

Activitats en família

activitats familiars

Activitats amb nens a Catalunya. Hem recollit un bon grapat de propostes d’activitats en família per gaudir tot junts. Podeu escollir entre les diferents propostes, des de visitar una mina, a fer circuits d’orientació, descobrir la natura o pujar en vaixell. No totes són de pagament, al mapa els podreu identificar segons el color de la icona (taronja de pagament i blau gratuït).

AGENDA

agenda

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat