Castell de Claramunt a La Pobla de Claramunt

adreça:
La Pobla de Claramunt, Anoia (l')

 

 

 

El Castell de Claramunt és un dels deu millors castells de Catalunya i el més ben conservat de la comarca de l'Anoia.  Data del segle X i té una extensió de 5.404 m2. Situat als peus de La Pobla de Claramunt, s'alça sobre un turó a 461 metres, des d'on es podia vigilar bona part de la comarca. Un cop a dalt podreu gaudir d'unes magnífiques vistes de l'entorn natural que l'envolta. La pujada al castell és fàcil i no presenta cap problema per fer-la amb nens. L'itinerari comença al mig del poble, al carrer del Campanar vell, al costat del carrer Major. Un cadenat en indica que a partir d'on el camí s'ha de fer a peu, tot just una mitja hora de camí.

Castell de Claramunt a La Pobla de Claramunt. Dades

 

Castell de Claramunt. Itinerari

La pujada es fa com un divertit i agradable passeig. Un camí ben condicionat on hi trobareu bancs i papereres. Un cop a dalt podreu contemplar les magnífiques vistes de la conca d'Òdena i les imponent muntanya de Montserrat. El castell es pot visitar, consulteu horaris i preus a la web de l'ajuntament.

Dades del Castell de Claramunt de la web de l'ajuntament (aquí)

La muntanya dels nens al Castell de Claramunt

Castell de Claramunt - La Pobla de Claramunt

El Castell de Claramunt és escenari de festes culturals i tradicionals

  • La muntanya dels nens: Consta de 6 zones, amb propostes sorprenents, repartides per tot el camí del castell. Zona de cabanes, zona de cargols gegants, zona per grimpar, zona jeure, zona ucs. A l'enllaç us podreu descarregar el plànol de La muntanya dels nens i veure totes les activitats que us proposen.
  • Consulteu horaris i preus, descomptes familiar, nens menors de 16 anys gratuït.
  • Entrada gratuïta cada primer dimarts de mes (entre octubre i juny)
  • Es pot sol·licitar la clau per pujar amb vehicle s'hi hi ha persones amb problemes físics

 

Turistren FGC+ activitats

Hi podeu accedir des de l’estació d’FGC de La Pobla de Claramunt a la línia Llobregat-Anoia. Un cop a l’estació, hi ha una ruta a peu d’uns 40 minuts fins al castell. Turisme familiar en tren

 

 

Altres llocs d'interès

L'Anoia amb nens

 

Carregant el mapa, espereu ...
 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

30 Comments

Leave a comment

Send message to moderator