1. Home
  2. »
  3. Castell de Claramunt a La Pobla de Claramunt
adreça:
La Pobla de Claramunt, Anoia (l')

 

 

 

El Castell de Claramunt és un dels deu millors castells de Catalunya i el més ben conservat de la comarca de l'Anoia.  Data del segle X i té una extensió de 5.404 m2. Situat als peus de La Pobla de Claramunt, s'alça sobre un turó a 461 metres, des d'on es podia vigilar bona part de la comarca. Un cop a dalt podreu gaudir d'unes magnífiques vistes de l'entorn natural que l'envolta. La pujada al castell és fàcil i no presenta cap problema per fer-la amb nens. L'itinerari comença al mig del poble, al carrer del Campanar vell, al costat del carrer Major. Un cadenat en indica que a partir d'on el camí s'ha de fer a peu, tot just una mitja hora de camí.

Castell de Claramunt a La Pobla de Claramunt. Dades

 

Castell de Claramunt. Itinerari

La pujada es fa com un divertit i agradable passeig. Un camí ben condicionat on hi trobareu bancs i papereres. Un cop a dalt podreu contemplar les magnífiques vistes de la conca d'Òdena i les imponent muntanya de Montserrat. El castell es pot visitar, consulteu horaris i preus a la web de l'ajuntament.

Dades del Castell de Claramunt de la web de l'ajuntament (aquí)

La muntanya dels nens al Castell de Claramunt

Castell de Claramunt - La Pobla de Claramunt

El Castell de Claramunt és escenari de festes culturals i tradicionals

  • La muntanya dels nens: Consta de 6 zones, amb propostes sorprenents, repartides per tot el camí del castell. Zona de cabanes, zona de cargols gegants, zona per grimpar, zona jeure, zona ucs. A l'enllaç us podreu descarregar el plànol de La muntanya dels nens i veure totes les activitats que us proposen.
  • Consulteu horaris i preus, descomptes familiar, nens menors de 16 anys gratuït.
  • Entrada gratuïta cada primer dimarts de mes (entre octubre i juny)
  • Es pot sol·licitar la clau per pujar amb vehicle s'hi hi ha persones amb problemes físics

 

Turistren FGC+ activitats

Hi podeu accedir des de l’estació d’FGC de La Pobla de Claramunt a la línia Llobregat-Anoia. Un cop a l’estació, hi ha una ruta a peu d’uns 40 minuts fins al castell. Turisme familiar en tren

 

 

Altres llocs d'interès

L'Anoia amb nens

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save