Què fem?

Ruta Macarulla El bosc de l’Andy

  1. Home
  2. »
  3. Ruta Macarulla El bosc de l’Andy
adreça:
Cra. de la Comella i de la Plana - Andorra la vella Parròquia Andorra la Vella

 

 

 

La ruta Macarulla El bosc del l'Andy és la cinquena proposta de les rutes Macarulla d'Andorra. En aquest cas està creada al voltant del Tamarro Andy de la Parròquia d'Andorra la Vella. Passeu a buscar el conte de l'Andy al centre d'informació turística i dirigiu-vos cap el portal màgic. Com totes aquestes rutes familiars hi trobareu elements i jocs que els fan molt atractius. Ruta familiar per dins del bosc.

 

El bosc de l'Andy - itinerari Macarulla

  • Distància: 1,6 Km
  • Temps: 1,30 hores aproximadament
  • Dificultat: fàcil
  • Inici: 42.4788746,1.4893612 (on es troba el Tamarro Andy).

*La macarulla andorrana és una pinya de pi pinyer.

La ruta s’inicia al final de la carretera de la Comella, amb un primer tram de 800 metres que arriba fins a l’Andy, on comença el nou recorregut a través d’un “portal màgic”.  Al llarg del recorregut els infants tindran la possibilitat de donar menjar a l’Andy, cridar-lo i veure qui són els seus amics, com ara els galls de bosc. ha puntualitzat que lDisposa d'un com d'aigua, superpotenciadors d'oïda i casetes d'ocell a més del portal dels galls de bosc i de les floretes de l'Andy.

El bosc de l'Andy d'Andorra la Vella

El conte de l'Andy

El bosc de l'Andy' és un circuit experimental que segueix la història de l'Andy, el Tamarro d'Andorra la Vella, creat el 2020 per Pere Moles. La ruta va acompanyada d'un conte que es pot recollir a l'oficina de turisme de la capital i on els infants podran anar identificant els diferents elements que s'han situat al bosc. L'excursió es entretinguda i al llarg de l'itinerari us anireu trobant diferents aspectes que us acostaran al del dia a dia del Tamarro d'Andorra la Vella, l'Andy. Coneixereu on es renta, com cuida dels animals del bosc... Al final trobareu un codi QR amb un petit qüestionari per saber heu descobert com és l'Andy.

***FALTA INFORMACIÓ - dades seleccionades de diferents mitjans d'informació andorrans tot esperant la info del web oficial.

Andy, el tamarro d'Andorra la Vella

Troba els Tamarro d'Andorra Andy

veure els 7 tamarros d'Andorra (localitzacions)

 

Senders màgics amb valors afegits

ruta el bosc del minairons

El valor afegit dels petits senders màgics de Macarulla es troben en la ruta i en els diversos elements que conformen la descoberta, els jocs i les sorpreses “amagades” de cada traçat. Han estat ideats i fets per artistes i artesans locals amb materials nobles i respectuosos amb el medi natural, com ara la fusta, el ferro, la pedra i altres, i estan plenament integrats en el paisatge.

A les oficines de turisme trobareu els quaderns que permetran descobrir a cada família els petits senders màgics de Macarulla. A més, una vegada realitzat l’itinerari, us podreu descarregar el diploma que us acreditarà com a “macarulles”.

 

 

Altres llocs d'interès

+ Andorra amb nens

+ jardins i arborètums

 

 

INSTAGRAM