Quaderns d\'estiu Castellnou Edicions

Què fem?

rutes familiars per Miami Platja

  1. Home
  2. »
  3. rutes familiars per Miami Platja
adreça:
Passeig del Medterrani Miami Platja - Mont-roig del Camp Baix Camp (el)
coordenades: 41.0075538 / 0.9404209

 

 

 

Des de Turisme Mont-roig Miami proposen tres rutes familiars per Miami Platja. Itineraris fàcils que us duran des del nucli de la Platja de Mont-roig a descobrir tres zones de la seva façana costanera. En una de les rutes passareu per l'Estany Gelat, també conegut com l'Estany Salat. Recordeu que l'estany és un indret insòlit de la Camp de Tarragona, pel seu gran interès natural i paisatgístic. Si hi aneu de cara al bon temps agafeu el banyador!

rutes familiars per Miami Platja

rutes familiars per Miami Platja

Us deixem l'enllaç a les tres rutes familiars de la Platja de Mont-roig del Camp, Miami Platja. Foto (Platja Cristall, Cala Califòrnia, Cala dels Vienesos, Passeig Marítim).

  • Ruta 1:11 km La mar de pirates i llegendes. l'excursió transcorre al llarg de la costa, senyalitzada com a GR 92. Transcorre arran de platja seguint el GR-92, el Camí de Ronda.
  • Ruta 6 curta: 4,8 Km. Segeuix el tram de la Platja del Cristall i passa per la zona de Pino Alto.
  • Ruta 6 llarga: 5,5 Km Passa per les Cales: Cala dels Penyals, Cala dels Vianesos, Cala de les Sirenes, Cala Solitària, Cala Misteri... fins arribar a l'Estany Gelat per tornar per dins del municipi.

Estany Gelat - l'Estany Salat

rutes familiars per Miami Platja

Es tracta d'una petita zona humida del municipi de gran interès ecològic. La zona de l'estany s'ha incorporat a la Xarxa Natura des de l’any 2000. El seu ecosistema d’aiguamolls hi viuen espècies animals valuoses, com ara els camallargs o el fartet, una espècie autòctona de peix que tolera un ampli rang de salinitat i temperatura. Entre la seva vegetació cal destacar les bosquines, les garrigues o les màquies.

 

Camins de Ronda - seguint el GR92

Baix Camp

 

INSTAGRAM