Rotllos d'etiquetes termoadhesives Marcaropa

Si teniu nens a casa en edat escolar, tard o d’hora, haureu de marcar la roba. Ja sigui perquè són petits i a l’escola o guarderia us ho demanen o per les sortides i excursions. Avui us portem aquests rotllos d’etiquetes termoadhesives Marcaropa. Són etiquetes de roba que s’enganxen de manera senzilla amb un cop de planxa. Les podeu personalitzar amb el nom i escollir el color de la tela que més us agradi. Prepareu la tornada a l’escola i encarregueu aviat la cinta amb el nom del nen.

 

Rotllos d’etiquetes de color termoadhesives Marcaropa. Roba ben marcada

Entre les diferents opcions d’etiquetatge i marcació de roba, les etiquetes de color termoadhesives, són de les més utilitzades. S’enganxen a la peça de roba amb un cop de planxa i llestos, ja la teniu ben etiquetada. Evitant així la pèrdua de jerseis, samarretes, mitjons… sobretot si els nens surten de colònies, fan esport… o necessiten roba de recanvi a la guarderia.  Són totalment personalitzables i inclouen icones d’al·lèrgia (una gran idea en cas de necessitar-ho).

  • Al encarregar-les escriviu el nom del nen i trieu la tipologia de la lletra.
  • Trieu el color de la cinta de tela.
  • Si voleu podeu escollir entre un munt d’icones per fer-les més divertides. També hi han icones de seguretat com les que identifiquen al·lèrgies als ous, cereals, llet, fruits secs o peix. Un aspecte que és molt important quan el nen surt de casa de colònies o als casals.
  • Quantes en voleu: 25, 50, 100 o fins a 200 en un sol rotllo.
  • Les podeu posar a la rentadora i assecadora sense problemes a un màxim de 40º
  • La seva és de mida, 8cm de llarg x 1cm d’ample.

A Marcaropa també disposen del model clàssic de rotllos d’etiquetes termoadhesives. La cinta de tela és de color blanc i les lletres estan impreses en negre. Podeu escollir tipologia de les lletres però no hi ha icones per afegir.

Tot personalitzable i fàcil de demanar i comprar.

 

Sorteig 3 rotllos de 100 etiquetes de color termoadhesives Marcaropa

Gràcies a Marcaropa hem preparat un sorteig de 3 premis d’un rotllo de 100 etiquetes de color termoadhesives per a cadascun dels guanyadors.

Teniu temps per apuntar-vos fins diumenge 8 de juliol a les 24:00

 

sorteig tancat

Felicitats Aurora, Laia i Neus !

 

 

*Participar al sorteig suposa apuntar-vos al Butlletí de totnens i acceptar la política de privacitat.

 

Descompte Marcaropa amb totnens

Si necessiteu comprar qualsevol dels articles de Marcaropa no us oblideu d’utilitzar el codi de descompte TOTNENS18 ! Us aplicaran un 15% de descompte en totes les vostres compres.

 

+info Marcaropa