Fruita natural amb forma de peces de Lego

veure idea original

Tant si teniu nens afeccionats als Lego com si no, segur que en voldran. Aquest apetitós plat de fruita natural amb forma de peces Lego és refrescant i saludable. A l’estiu segurament la combinació de fruites pot resultar més atractiva per la varietat de colors. Síndria, meló, préssec, pera, kiwi… Però el podeu preparar durant tot l’any. Només us cal tallar les fruites amb les formes de les diferents peces i fer-los-hi els petits cercles de l’encaix. Aquí segur que els petits cuiners us ajudaran.

 

Fruita natural amb forma de peces de Lego. Vitamines divertides al plat !

Trieu la fruita de temporada. Mireu de variar les peces de fruita i escollir-ne de colors diferents. D’aquesta manera l’efecte de peces Lego de colors serà més evident.

  • Talleu la fruita fent rectangles i quadrats petits. Simulant les formes Lego. Mireu que els talls tinguin el mateix gruix.
  • Amb una canya de plàstic feu les petites perforacions a la fruita. Aquest foradets simularan l’encaix.
  • Poseu-les al plat i… fem un punxó Lego.

Fruita natural amb forma de peces de Legopunxó Lego per als pica-pica

Els nens hauran de “sacrificar” unes quantes peces Lego per fer-los. A la foto ja veieu com va. En aquest cas, i creiem que és el millor, s’han utilitzat escuradents de plàstic de colors. Així us duraran més ja que els podeu rentar després de menjar.

 

Bona cuina !!!

+ cuina creativa amb nens