5 parcs infantils amb taules de pícnic
| |

5 parcs infantils amb taules de pícnic

5 parcs infantils amb taules de pícnic

Hem seleccionat 5 parcs infantils amb taules de pícnic on també hi podeu trorbar altres serveis i atractius. Cada vegada són més els espais naturals i les àrees d’esbarjo que les inclouen com a mobiliari del parc. Són ideals per fer un mos ben asseguts, per dinar, berenar o fer un sopar a la fresca. Les taules i bancs de fusta s’han anat incorporant a les àrees infantils a poc a poc i ara ja són un servei molt apreciat entre tots els usuaris.

 

5 parcs infantils amb taules de pícnic i més

Anar al parc és una activitat lúdica molt i molt aconsellable. Els nens poden fer el mico en els cada cop més atractius aparells, tirolines, piràmides de cordes, ponts elevats, súpers estructures i tobogans… I els més petits disposen, en  molts casos, de zones adaptades a la seva edat com ara gronxadors i sorrals. I, a part de jugar, els nens es poden relacionar amb altres nens. I si feu allò de visitar els parcs dels municipis on aneu, els nens podran jugar amb nens que no coneixen de res.

 

Parc Dalmau (Calella)

5 parcs infantils amb taules de pícnicveure fitxa amb dades i localització

El Parc Dalmau és un espai natural i l’àrea de lleure més gran del municipi. Situada dins una antiga finca està envoltada de pins i vegetació. Disposa de dues zones de parc infantil amb aparells per a diferents edats. La zona de pícnic està situada a la part anomenada del Pati de l’Ós. Dins el parc hi ha el refugi antiaeri de Calella (visitable).

 

Parc de Can Zam (Santa Coloma de Gramenet)

5 parcs infantils amb taules de pícnicveure fitxa amb dades i localització

El Parc de Can Zam té com a centre d’atracció el llac que, gràcies al bon estat i a la vegetació del voltant, atrau gran quantitat d’aus. S’hi fan diferents activitats mediambientals (jugatecambiental). El parc és una gran extensió on hi ha zona infantil, zones esportives (bàsquet, futbol, petanca). Les taules de pícnic, en total 34, estan distribuïdes en tres zones diferents del parc.

 

Parc Mare de la Font (Camprodon)

5 parcs infantils amb taules de pícnicveure fitxa amb dades i localització

El Parc Mare de la Font és una de les zones d’esbarjo del municipi on s’hi acostumava a anar a buscar aigua a la font. Hi ha una zona infantil i un petit llac artificial. Un dels encants del lloc és l’espai obert de prat de gespa natural ideal per córrer i jugar. Disposa de 4 taules de pícnic repartides pel parc.

 

Parc Francesc Macià (Malgrat de Mar)

5 parcs infantils amb taules de pícnicveure fitxa amb dades i localització

El Parc Francesc Macià de Malgrat també se’l coneix com el parc de les escultures gegants. Hi trobareu escultures com la caseta de xocolata, magdalenes, gomes, dònut… Un immens espai on hi ha àrees per a totes les edats:  diverses zones infantils, zona de pistes esportives, camins per passejar… i un amfiteatre on s’hi fan actuacions. Disposa de taules de pícnic repartides pel parc.

 

Parc del Pinell (Tremp)

5 parcs infantils amb taules de pícnicveure fitxa amb dades i localització

El Parc del Pinell fou concebut en el seus orígens com un espai de lleure del municipi. És la zona verda més gran del poble i la gent hi va a passejar, jugar o a passar-hi l’estona. Disposa de mobiliari de joc infantil com una caseta o la piràmide de cordes. Els seus grans arbres i l’ambient de la zona el fan ideal per fer observacions d’aus. Disposa de taules de pícnic repartides pel parc.

 

Conèixer municipis a través dels seus parcs, una activitat molt familiar

+ parcs infantils

llistat parcs infantils adaptats i inclusius

 

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat